Elegantno stanovanje za eleganten par

Sodobno stanovanje v centru Barcelone.

Sodobno stanovanje z visokimi stropi v centru Barcelone.

Minimalistični dizajn in obilica naravne svetlobe odlikujejo sodobno stanovanje v centru Barcelone, ki pritegne vsako oko.

Barcelona, znana po prekrasni arhitekturni tradiciji, danes slovi tudi kot eno izmed svetovnih mest, ki se lahko pohvali s svojimi aktualnimi arhitekturnimi projekti in brezčasnimi oblikovalskimi rešitvami. Tokrat smo pozornost usmerili v preurejeno staro stanovanje, kjer je za prenovo interierja poskrbela Isabel Lopez Vilalta, v elegantno stanovanje pa se je preselil mlad par s tremi otroki.
Pri obnovi in ponovi zasnovi stanovanjskih prostorov, je Isabel morala upoštevati dejstvo, da naročnika večino svojih službenih obveznosti opravita doma, zato je bil poseben poudarek na privatnih in poslovnih prostorih, kjer lahko vsak izmed njiju ločeno in v miru opravlja svoje delo. Arhitektka ni zanemarjala niti želje po peščici trendovskih pohištvenih kosov, ki pa so oblikovani po principu, da bodo svojo sodobnost obdržali čimdlje. Z izbiro nekaterih pastelnih odtenkov je v stanovanju ustvarila toplo in domače vzdušje s kančkom prestiža.Vir: Dezeen.com