Elegantne modre kuhinje so izpodrinile rdeče

Absolutni hit letošnje jeseni.

Če so modno osveščene ženske vrsto let hrepenele po rdečih kuhinjah, so jih letos modre kuhinje izpodrinile s svojo modno svežino.

V kolikor do konca leta načrtujete nekaj manjših ali bistvenih sprememb pri urejanju notranjih prostorov vašega doma, še posebej, če ciljate na prenovo kuhinje, je čas, da vam predstavimo jesensko-zimski absolutni trend. Ko beseda teče o najbolj priljubljenih barvnih paletah, ki bodo naslednjih nekaj sezon krasile domače kuhinje, se v igro vpletejo vsi najbolj sofisticirani odtenki modre. Če ste pripravljeni svoj najljubši prostor preurediti v skladu z aktualnimi smernicami, vam ni potrebno izvesti popolne renovacije, kajti dovolj so že ključni detajli ali prepleskane stene v favoritno barvo sezone.

Ko boste v dilemi, kateri odtenek modre izbrati, strokovnjaki za notranje opremljanje svetujejo hladne nianse, ki niso preintenzivne in ne utrujajo oči. Za posebej šik kuhinjsko kombinacijo se bo izkazal barvni dvojček modre in krem ali snežno bele, v kolikor pa se z modrino v kuhinji ne morete poistovetiti, izberite njeno komplementarno barvo – oranžno.

Ko so lahko tudi modre kuhinje elegantne in sofisticirane…