Edinstveno razvajanje sredi Sečoveljskih solin

V Thalasso Spa Lepa Vida lahko ponovno zaplavate v enem najlepših bazenov v Evropi.

Thalasso Spa Lepa Vida je edinstveni sprostitveni center na prostem, ki leži v severnem delu Krajinskega parka Sečoveljske soline. Pred tremi leti odprt kompleks, je te dni ponovno začel s poletno sezono. Obiskovalci se tako lahko sredi solinskih polj znova kopajo v zunanjem ogrevanem bazenu z morsko vodo, v manjših bazenih pa uživajo v tretmajih s solinskim blatom in slanico – matično vodo, ki sta priznana kot naravna zdravilna dejavnika. Na sončni terasi je na voljo razvajanje s solnimi pilingi in masaže ter posebni programi za razstrupljanje, krepitev odpornosti, sprostitev in antirevmatični program.

Posebnost edinega zdraviliško-termalnega kompleksa na prostem pri nas je zlasti velik bazen, ki ga je švicarska revija Prestige letos uvrstila na drugo mesto med najbolj spektakularnimi hotelskimi in wellness bazeni v Evropi. Wellness na prostem je švicarske ocenjevalce prepričal z umestitvijo bazena z morsko vodo v edinstveno panoramo solin. Voda v njem je popolnoma deklorirana in ekološko filtrirana z elektrolizo.

Thalasso Spa Lepa Vida so tudi edine terme, kjer lahko med terapijami na odprtem opazujete male čigre, polojnike, male bele čaplje in druge ptice. Male terme na prostem tako ponujajo zares edinstveno sprostitev sredi idilične narave.

Foto: Facebook Thalasso Spa Lepa Vida