Najboljše aplikacije za organizirano življenje

3 mobilne aplikacije, ki jih blogerji in freelancerji naravnost obožujejo.

Avstralska blogerka in freelancerka, Zanita, je pred nekaj dnevi razkrila 3 najboljše mobilne aplikacije, ki vam bodo pomagale na poti do izjemno organiziranega življenja.

Ste si tudi v februarju zaželeli, da bi svoje življenje znali bolje organizirati in pametneje krmariti med obveznostmi in prostim časom? Za takšne odločitve ni nikoli prepozno, veliko lažje pa je, če pomembne datume in opravila sproti beležite na vidno mesto ter ohranjate nadzor in pregled nad svojim časom.

Vsak dan je lahko produktiven, če ga pravočasno in modro organizirate.

Ena najprepoznavnejših blogerk, ki poleg modnih in lepotnih nasvetov deli tudi zamisli o zdravem in izpopolnjenem načinu življenja, je pred nekaj dnevi objavila seznam najbolj preglednih mobilnih aplikacij, ki so nujno ”orodje” blogerjev, freelancerjev in vseh tistih, ki stremijo k dobri organizaciji vseh dni v tednu ter jim je produktivnost nujna vrednota.

1. TRELLO

Najboljša alternativa Google koledarju, ki je v primerjavi s Trellom veliko bolj nepregleden in prenasičen. Trello nudi čist in sodoben dizajn vseh po želji ustvarjenih ”tabel”, ki jih lahko razdelite po nešteto rubrikah in svojih prioritetah. Trello je zaradi preproste uporabe, ki kljub enostavnosti nudi vse potrebne opcije tudi najzahtevnejšim organizatorjem, št. 1 med organizatorskimi aplikacijami.

2. WUNDERLIST

Če se nikakor niste mogli privaditi na aplikacijo Notes, kjer ste vsako potečeno obveznost in zapisek morali sproti izbrisati, vam bo Wunderlist aplikacija olajšala načrtovanje vsakega dne posebej. Zapisovanje in obkljukanje že opravljenih obveznosti bo z omenjeno aplikacijo postal pravi užitek.

3. SKETCH

V dobro organiziranem življenju se najde čas tudi za kreativo in ustvarjanje, ki zagotovi popolno sproščanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Pozabavajte se z aplikacijo Sketch, kjer lahko ustvarjate svoje unikatne ilustracije, pisave, nalepke ali karkoli drugega, kar si boste kasneje želeli deliti tudi na najpopularnejšem socialnem omrežju.

Vir: Zanitastudio.com