Dve lepotici vas na YouTubu popeljeta skozi svoj dan v 360°

Kako izgleda dan blogerke Janni Deler in manekenke Karlie Kloss v 360°?

Čeprav je YouTube novo funkcijo nalaganja in predvajanja posnetkov s 360° perspektivo predstavil že marca lani, smo pred kratkim opazili nekakšen porast tovrstnih posnetkov. Lotili sta se jih dve lepotici – manekenka Karlie Kloss in blogerka Janni Deler.

Oba imata precej uspešen YouTube kanal, kjer sledilce obveščata o njunem vsakdanu, dogodkih, potovanjih in projektih. V videu, ki zajema kot 360°, sta nas obe popeljali skozi svoj dan. Janni je odkrivala lepote Indonezije in kamero popeljala pod slapove, Karlie pa je posnela svojo pot iz Madrida v ZDA.

Kakšne so prednosti in slabosti posnetkov v 360°? Prednost je vsekakor ta, da gledalca dejansko popelje skozi vsakdan in predstavi celoten kot in dogajanje okoli snemalca. Na račun tega je kvaliteta posnetka slabša. Po drugi strani pa je tudi tovrsten posnetek precej težko spremljati pozorno z vseh kotov, kar mnoge nato prisili, da si ga ogledajo ponovno. To pa zopet predstavlja plus za samega imetnika YouTube kanala, kot tudi sam YouTube. Pa vam, je všeč?