Dodatki za modne, aktivne in povezane

Pametni napravi, ki sta modni dodatek in osebni trener v enem...

Samsung je v prostorih ljubljanskega pilates studia Peti element predstavil aktivno in interaktivno pametno športno zapestnico Gear Fit 2 in brezžične slušalke Gear IconX. Premišljeno in modno oblikovani napravi posameznika na podlagi zajetih podatkov spodbujata k še doseganju še več zastavljenih izzivov, ciljev in posledične boljše telesne pripravljenosti. Gear Fit2 in slušalke Gear IconX so bile zasnovane z mislijo na aktivnega uporabnika, ki ceni preprosto, vsestransko uporabno nosljivo napravo, ki se spoji z njegovim življenjskim stilom in mu omogoči več svobode in nemoteno uporabo.

»Gear Fit2 in Gear IconX sta prilagojena uporabnikom različnih stopenj pripravljenosti, zato bo vsak prejel podatke, ki so zanj najbolj pomembni. Od podobnih naprav ju loči predvsem to, da uporabnik lahko takoj vidi merjene podatke, prejema obvestila, predvaja glasbo in tudi meri razdaljo s pomočjo samostojnega GPS sprejemnika brez potrebe po dodatni napravi, mobilnem telefonu ali dostopu prek aplikacije. Tako in na še več načinov uporabnikom omogočata optimalen in maksimalen izkoristek vsakdanjih aktivnosti in treningov,« je na predstavitvi novih naprav poudaril Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije v slovenski podružnici podjetja Samsung Electronics.

 

Novi nosljivi napravi odlikujejo številne tehnične lastnosti, zaradi katerih bosta postali nepogrešljiv pripomoček za marsikaterega aktivnega uporabnika in tudi tiste, ki bodo to še postali.