Dobrih 30 kvadratov popolnega črno-belega sveta

Očarljivo stanovanje z zastekljeno spalnico.

Če še niste vedeli – bela barva je vedno v trendu, tudi ko je govora o dekoriranju doma. Z belo preprosto ne morete zgrešiti. V to dejstvo vas bo prepričalo tudi očarljivo majhno stanovanje v Stockholmu na Švedskem, ki navdušuje s svojo izvirnostjo ter eleganco in ne potrebuje barv, da bi se v njem počutili toplo in udobno.

Prikupno stanovanje se razprostira na vsega 34 kvadratnih metrov udobno urejenega bivalnega prostora. Prva stvar, ki jo opazite v njegovi notranjosti, je spalnica, ki je od preostalega dela spretno ločena s stekleno steno. Veliko ogledalo in uokvirjene grafike še dodatno prispevajo k osebnosti tega skandinavskega interierja.

Številni poudarki, kot so klubska mizica, svečnik ali kamin, dajejo stanovanju pridih rustikalnosti in tradicionalizma ter ga na ta način povezujejo z zgodovinskim karakterjem stavbe, v kateri se nahaja.

Dnevna soba, kuhinja in jedilna miza so povezane v odprtem prostoru, stanovalci pa lahko poiščejo sprostitev tudi na očarljivi terasi, ki je naravnost idealna za uživanje v toplih poletnih dneh.