Dišave, ki jih boš vzela s seboj na potovanje

Tudi tukaj velja pravilo, manj je več.

Tudi tukaj velja pravilo, manj je več.

Medtem ko se vam porajajo nove ideje za čim lepši oddih ali se na enega pravkar odpravljate, ne pozabite v svojo toaletno torbico shraniti tudi svojega najljubšega vonja. In kaj, ko vaša zbirka šteje malce več dišav? Prinašamo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri lažji izbiri.

Na potovanjih je manj vedno več
Če se na pot odpravljate z avtom ali pa avtobusom, se vedno spomnite, da je manj več. Dolga vožnja z večjim številom ljudi pomeni manj zraka, zato se izogibajte težkih in močnih vonjev. Raje izbirajte nežne vonje kot je čisto novi in svež parfum Dolce&Gabbana Dolce Garden, moški pa naj izberejo vonje z mešanico svežih citrusov, kot je Hugo Boss Bottled Tonic.

Enaka pravila veljajo tudi, ko potujete z letalom, a tukaj morate biti pozorni tudi na količino tekočin, ki jih lahko vzamete s seboj na letalo. Verjetno si ne bi želeli, da se na letališču vaš dragoceni in najljubši vonj znajde v košu za smeti, zato pri letališki družbi preverite, kakšne količine in pakiranja so dovoljeni. Vsekakor bolje preventiva kot negativna presenečenja na letališču, kajne?

Destinacija naj narekuje dišavo
Pri izbiri parfuma za na potovanje imejte vedno v mislih destinacijo, kamor se odpravljate. Pri tem upoštevajte obdobje v letu, temperaturo in situacije, v katerih se lahko znajdete. V primeru, da vas na vašem potovanju pričakuje veliko nočne zabave, ali pa odhajate v kraje, kje vas bodo dočakale nekoliko nižje temperature si lahko privoščite bolj močne in glamuroznejše vonje. Priporočamo Gucci Guilty, Paco Rabanne 1 Million Lucky in Lady Million Lucky, ali pa Bruno Banani No Limits For Him in No Limits For Her.

Če ne želite dragocene stekleničke nositi ves dan v torbici, si odišavite nekaj vatiranih paličic in jih zaprite v vakuumske vrečice, tako lahko poskrbite za osvežitev, ko jo potrebujete.