Dieta: Zdrava hrana v restavracijah s hitro prehrano?

Saj veste, vse kar morate med dieto narediti je, da se izognete kruhu.

Da bi ves čas jedli zdravo zahteva veliko discipline, priprav in trdne volje, še posebej, če ste starši majhnega otroka, ki si kar naprej želi krompirčka in piščančjih medaljonov. Priznajmo pa si, da se temu tudi sami kdaj pa kdaj ne moremo upreti.

via GIPHY

Seveda se je hitri prehrani treba izogibati, ko se trudite izgubiti nekaj kilogramov in pazite na prehrano. Če pa vam nikakor ne uspe, si v restavracijah s hitro prehrano lahko naročite tudi bolj zdravo in nizkokalorično hrano od ocvrtega krompirčka in sladoleda. Ne pozabite, da tudi z  enim samim sendvičem lahko zaužijemo ogromno kalorij.

V McDonald’s-u si privoščite solate brez prelivov. Najmanj kalorij vsebuje mešana solata (18,80 kalorij). Če solate brez preliva enostavno ne morete jesti, je najboljša izbira ekstra deviško oljčno olje in balzamični kis. Bi vseeno raje sendvič? Izberite svež toast s sirom, ki ima le 170 kalorij.

Verjeli ali ne, vegi burger v Burger Kingu je v resnici odličen! Pazite le, da se v njem ne bo znašla majoneza. Druga super izbira bo piščančji sendvič, ki si ga lahko prilagodite po okusu. Vsekakor vas bosta sendviča nasitila za kar nekaj časa.

Vse bolj priljubljeni Subway ima v ponudbi načeloma zdrave sendviče. Ne glede na to, si v času diete raje privoščite solato z nizko kaloričnim prelivom.

Saj veste, vse kar morate med dieto narediti je, da se izognete kruhu.

Foto: Pinterest