DA ali NE: Bi skočili med rjuhe že na prvem zmenku?

Ženske so podale svoje mnenje.

Bliža se prvi zmenek s simpatijo… Cel dan in celo noč ste po malem panični, ker ne veste kako se bo izšlo. Kaj, če bo šlo vse narobe in bo pravi polom? Morda je še težje vprašanje, kaj, če bo šlo vse popolno, kaj bomo naredili potem? Bi že na prvem zmenku skočili med rjuhe? Preverite kaj menijo nekatere ženske…

1. ”Nekateri ljudje imajo čudno predstavo o tem kaj je in kaj ni dovoljeno na prvem zmenku, kot da smo se vrnili v 50 leta prejšnjega stoletja. Če vam je nekdo zares všeč in je med vama kemija, ne vidim razloga zakaj se ne bi spustila v spolni odnos že na prvem zmenku. Pustite ljudi, da počnejo kar jih je volja…”

via GIPHY

2. ”Če me na prvem zmenku spremljevalec ne poljubi, sem prepričana, da nekaj ni šlo prav ali pa mu nisem všeč. Po horoskopu sem dvojček in sem zelo odprtega duha. Če se na koncu zmenka nagnem k njemu in se spustim malo nižje, on pa ne naredi ničesar, je to zame zaključena zgodba.”

3. ”Praviloma na prvem zmenku ne seksam. Seveda se zna kdaj pa kdaj kaj zalomiti, še posebej če se napijem… Če se že zgodi, vsekakor ne ostane le pri tem.”

via GIPHY

Foto: Pinterest