Črno-bele spalnice kot iz sanj

Sodobna domačnost v črno-belem interierju.

Sodobna domačnost v črno-belem interierju.

Obstajata dve vrsti ljudi – tisti, ki nasprotujejo črno-belim kombinacijam za notranje prostore z argumentom, da so monotone, dolgočasne in kakorkoli neprimerne ter tisti, ki vidijo v dotični barvni kombinaciji hkrati klasiko in drzen trend, ki se zlije s tokom sodobnih interierjev. Kam pa spadate vi?

Mi se strinjamo, da je črno-bela nepogrešljiva kombinacija tako v modnem stiliranju, ki zadeva zgolj oblačila in modne dodatke, kakor v opremljanju notranjih prostorov. Tudi spalnic.

Črno-bela spalnica je popolna izbira v kolikor hrepenite po šik interierju, ki bo z vsakim novim trendom deloval sveže in sploh modno ter sodobno. ”Čarajte” s črno in belo posteljnino, vzglavniki različnih dimenzij z mnogimi teskturami, okroglimi in kvadratnimi preprogami, okenskimi senčili ali pa preprosto prepleskajte strop nad posteljo. Nedvomno boste s slednjimi enostavnimi triki dosegli velike spremembe.

Če vzamemo pod drobnogled le preurejanje spalnice, lahko začnete pri izbiri postelje in si omislite črn lesen ali kovinski okvir, morda bi želeli zamenjati preostalo pohištvo od omar, nočnih omaric do komod, ali pa poseči po drznejšem svetilu in obesiti luč s črnimi detajli. Če se vam kljub temu zdi črna barva še zmeraj preveč drzna in prestorga, poskušajte z uvedbo sivih barvnih tonov, morda temnejših, ali pa črno-belo kombinacijo razbijte z nežnejšimi niansami roza, rožnate ali zelene.

V nadaljevanju poiščite svojo sanjsko črno-belo spalnico.

Foto: Pinterest