Česa si v McDonaldsu ne bi smeli nikoli naročiti?

Nasvet zaposlenih v verigi s hitro prehrano, ki ga je vredno upoštevati.

Večina ljudi, ki občasno zaidejo v katero izmed McDonaldsovih restavracij ima svojo najljubšo jed – za nekatere je to dobri stari Big Mac, za druge dvojni cheeseburger, tretji pa si morda najraje privoščijo McCountry. Zaposleni v tej ameriški verigi hitre prehrane pa so na priljubljenem spletnem forumu Reddit razkrili, katerim jedem se je v tej priljubljeni franšizi bolje izogniti. Po njihovem mnenju je najslabša izbira ribji sendvič Filet-O-Fish. Še zlasti, če ne veste, kako ga naročiti.

Pri naročilu ribjega sendviča morate po besedah zaposlenih poudariti, da želite dobro ocvrt Filet-O-Fish. V tem primeru boste morda morali počakati dodatnih 5 minut, vendar se bo čakanje splačalo, saj boste  v nasprotnem primeru dobili postan ribji file, ki so ga v posebni ogrevani posodi verjetno hranili tudi več ur skupaj. Nek drug bivši uslužbenec pa je bil še bolj neposreden in je na forumu dejal, da ribji fileji v McDonaldsu pač v nobenem primeru ne morejo biti sveži.

Več ostalih bivših zaposlenih v tej najbolj znani verigi s hitro prehrano na svetu je sicer dejalo, da so dolžni pripraviti svežo hrano, če so le njihove stranke pripravljene počakati nekaj minut dlje.

Če torej nimate časa čakati na svoj najljubši meni, potem ribji sendvič v McDonaldsu zagotovo ni najboljša izbira. Tudi sicer je dejstvo, da ta riba v nobenem primeru ne bo prispela na vaš krožnik »naravnost iz morja«, a če smo realni, tega v franšizi s hitro hrano niti ne moremo pričakovati.