Celine osupnila, Miley jokala, Cher pa postala ikona

Trenutki, ki so zaznamovali podelitev Billboardovih glasbenih nagrad.

Raper Drake je na sinočnji podelitvi ameriških Billboardovih glasbenih nagrad s 13 prejetimi kipci morda res postavil nov rekord in se zapisal v zgodovino, toda pozornost so zvezdniku ukradle njegove glasbene kolegice. V prvi vrsti je občinstvo navdušila Celine Dion s svojo čustveno izvedbo uspešnice My Heart Will Go On, s katero je obeležila 20-letnico te balade, brez katere film Titanik nikoli ne bi bil to, kar je.

Še dokaz več, da je kanadska pevka resnična legenda, je tudi posnetek iz zaodrja, na katerem Celine simpatično poplesuje in prepeva ob spremljanju nastopa Cher, še ene glasbene dive, ki je na podelitvi prejela nagrado za ikono.

71-letna Cher je na prireditvi še enkrat več dokazala, da ji leta ne pridejo do živega. Na odru je izvedla svoji uspešnici Believe in Turn Back Time. Slednjo je zapela v ikonični obleki, ki jo je nosila pred 25 leti.

Billboardove nagrade pa je na svoj način zaznamovala tudi Miley Cyrus. 23-letna pop zvezdnica je izvedla svojo aktualno uspešnico Malibu, vendar so jo ob koncu premagala čustva in zadnje verze je odpela s solzami v očeh.

Foto: Getty