Butično kampiranje v Beli krajini

Glamping hišice z bazenom sredi neokrnjene narave.

Bela krajina je dežela neokrnjene narave, slikovitih vasic, dobre hrane in pijače ter gostoljubnih ljudi, zato je naravnost ustvarjena za butični turizem, ki pa je šele v povojih. Če si želite v deželi belih brez odpočiti od stresnega vsakdanjika sredi idilične narave, vendar s hotelskim udobjem, potem lahko obiščete vasico Podlog, ki je od Črnomlja oddaljena 9 kilometrov. Tam stojijo štiri glamping hišice, ki nudijo popolno kombinacijo bivanja v neokrnjeni naravi in sodobnega dizajna za tiste ljubitelje kampiranja, ki ne marajo mokrih spalnih vreč in postavljanja šotorov.

Glamping Malerič se nahaja sredi travnikov in gričev s pogledom na reko Lahinjo. Posamezna luksuzna mobilna hiška je sestavljena iz dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. Namenjena je štirim osebam, ima pa tudi dve dodatni ležišči. Zraven je manjši naravni plavalni ribnik z vodo, ki je primerna za kopanje, najmlajši pa lahko uživajo na urejenem otroškem igrišču.

Poleg luksuznega kampiranja lahko obiskovalci v bližnji stavbi izberejo tudi klasična prenočišča. Gostom je v šestih lepo urejenih apartmajih med drugim na voljo rekreacijska soba ter wellness s savno in masažnim bazenom. Okolica glamping Malerič pa omogoča številne zanimive oglede belokranjske naravne dediščine in izlete, tako s kolesom kot tudi peš. V bližini sta Krajinska parka Lahinja in Kolpa, lahko pa se odpravite tudi na veslanje ali rafting po bližnji reki Kolpi, ki se v poletnih mesecih ogreje tudi do 28 stopinj.

Foto: Glamping Malerič