Butično kampiranje pod termalnimi vrelci

Pokukajte v nov Glamping resort Olimia Adria Village v Termah Olimia.

Glamurozno kampiranje, kjer lahko udobje hotelske sobe zamenjate za butično bivanje v luksuznih šotorih sredi idilične narave, doživlja v Sloveniji v zadnjih letih pravi razcvet. Tako so pred kratkim novo glamping naselje odprli tudi v sklopu kampa Natura v Termah Olimia. Glamping Olimia Adria Village se nahaja v južnem delu kampa Natura, v dolini reke Sotle in gostom ponuja moderne glamping šotore podjetja Adria Dom, ki omogočajo najvišje udobje bivanja v naravnem okolju.

Novo glamping naselje vključuje 20 stilsko oblikovanih glamping šotorov, ki so opremljeni s svojo kopalnico, spalnico, nekateri pa tudi s kuhinjo in jacuzzijem. Butični resort očara tudi z naravnim ambientom, ki je prepreden s potkami in potočki, osrednji prostor pa dopolnjuje ognjišče, kjer lahko gostje ob večerih posedajo ob ognju in opazujejo zvezdnato nebo.

Za najem sta na voljo dva tipa šotorov. Manjši glamping šotor S je namenjen romantičnemu uživanju v dvoje in vključuje dnevni prostor s spalnico, kopalnico ter zunanjo nadkrito teraso. Večji glamping šotor M pa nudi udobje predsedniškega apartmaja pod zvezdami štirim osebam in dodatno vključuje še kuhinjo ter spalnico v nadstropju.

Foto: @TermeOlimia