Butični hotel po meri sodobnih boemov

Oddih po boemsko v Budimpešti.

Oddih po boemsko v Budimpešti.

Velika in izstopajoča umetniška dela, oblikovalsko zamišljen interier z navdihom boemskega življenja ustvarjajo omenjen budipeštanski hotel meko za sodobne popotniške svobodnjake in idealen prostor za popoln oddih nedaleč stran od Slovenije.

Brody House je butični hotel, ki se je na zemljevidu enih najlepših mini hotelov z izbranim estetskim stilom pojavil leta 2009, od takrat naprej pa upravičeno navdušuje s svojo ”filmsko” podobo. Brody se nahaja v 8. okrožju s pogledom na atrijski vrt in Madžarski narodni muzej. Omenjeno okrožje slovi po popularnih restavracijah in najboljših lokalih, dobro poznana Raday ulica pa velja za budipeštanski Soho.

Butični hotel nudi edinstveno nastanitev v čudovitih sobah, kjer je sprostitev povsem svoje doživetje. Poleg sob in apartmajev se tukaj nahajajo tudi klub, razstavni prostor in celo umetniški studio, ki privablja strastne ljubitelje umetnosti in vsega lepega, ne manjka pa niti številnih koncertov, literarnih večerov in ostalih zanimivih kulturnih dogodkov, ki za goste ustvarijo pravi svet v malem.

Brody House v Budimpešti