Božansko stanovanje, kjer bo Zayn dokončno prebolel Gigi

Zayn po razhodu z Gigi kupil stanovanje za 10 milijonov dolarjev!

Zayn po razhodu z Gigi kupil stanovanje za 10 milijonov dolarjev!

Zayn Malik je le nekaj dni po razhodu z Gigi Hadid zapravil vrtoglavih 10 milijonov dolarjev. Nekateri pravijo, da je tudi to neke vrste terapija…

Glasbenik Zayn Malik je po koncu razmerja z dolgonogo manekenko Gigi Hadid kupil moderno stanovanje na prestižnem Manhattnu in tako naznanil svež začetek novega poglavja v življenju, ko je po več kot dveh letih spet samski.

Zayn svoje samsko življenje uživa v ogromnem penthouseu, ki se nahaja v četrti najslavnejših zvezdnikov, v Soho na newyorškem Manhattnu. Luksuzno stanovanje ima štiri izredno prostorne sobe ter kar štiri kopalnice, ki navdušujejo z elegantno ureditvijo, z vsemi najboljšimi funkcijami pa spominjajo na najdražje spa razvajanje.

Interier Zaynovega stanovanja, ki je v prostorih nekdanje tovarne svile iz 19. stoletja, se kopa v čisti belini s kančkom temnih pastelov, ki razblinijo prvotni občutek popolne sterilnosti. Poleg visokostandardne kuhinje, jedilnice namenjene za vsaj osem ljudi, je plus stanovanja tudi razkošna terasa s popolnim razgledom.

Verjamemo, da bo Zayn zaradi novega domačega okolja prebolel bivše dekle Gigi prej, kot si celo sam misli.

Vir: Elle.com