Blondinke ali brinetke? Moški so odgovorili

Raziskava spletnega portala je odgovorila na večno vprašanje.

Spletna stran za spoznavanje in parčkanje Whats Your Price je med svojimi moškimi uporabniki izvedla zanimivo raziskavo o zunanjem videzu in ostalih kvalitetah, ki jih privlačijo na ženskah. V anketi je sodelovalo 175.000 moških, rezultati pa so pokazali, da imajo predstavniki močnejšega spola najraje rjavolaske. Če smo še bolj natančni: moške najbolj privlačijo brinetke z rjavo barvo oči in atletsko postavo. Blondinke se torej morda res najbolje zabavajo, toda moški imajo v resnici raje rjavolaske, saj so v njihovih očeh bolj seksi.

Med ostalimi ženskimi lastnostmi, ki nimajo nič opraviti z zunanjim videzom, moški najbolj cenijo nekadilke z univerzitetno izobrazbo, med anketiranci v omenjeni raziskavi, pa so bile najbolj zaželene ženske brez otrok.

Isti spletni portal je pred kratkim opravil tudi raziskavo med svojimi ženskimi uporabnicami. Rezultati so razkrili, da večino žensk najbolj pritegnejo rjavolasci. Na drugem mestu so moški s črno barvo las, blondinci pa so zasedli zadnje mesto na lestvici.

Foto: Everett