Biki padajo na obline, škorpijoni na lepe oči …

Preverite, kakšen tip ženske je všeč posameznemu moškemu astrološkemu znaku.

Vsak moški ima svoj idealni tip ženske, pogled v zvezde pa razkrije, da ima vsak znak v zodiaku tudi svoja merila privlačnosti. Biki imajo tako radi obline, ovnom so všeč ženske s športno postavo, dvojčki pa na ženski denimo ne marajo šminke.

Oven

Za ovna je pomembno, da mu v zvezi ni potrebno delati prevelikih kompromisov. Raje bo izbral v ljubezni manj izkušeno žensko, ki bo imela dovolj posluha za njegov divji temperament. Ovne privlačijo dekleta športne postave. Vedno se ozrejo za rdečelaskami in temnolaskami z modrimi ali zelenimi očmi. Če želite zapeljati ovna, potem pri ličenju poudarite oči in usta.

Bik

Biki imajo radi svoj mir, zato iščejo partnerko, ob kateri se bodo lahko sprostili in uživali brez odvečnega govorjenja. Lepi lasje so detajl, ki ga biki na ženskah najprej opazijo. Radi imajo urejena dekleta z izdelanim stilom in skrbno izbranim parfumom. Obnorele ga boste z rdečo obleko do kolen in poudarjenim dekoltejem. Biki namreč obožujejo ženske z oblinami in kakšen kilogramček več je v njihovih očeh samo plus.

Dvojčka

Dvojčki imajo radi komunikativna dekleta s smislom za humor. Dolge noge in dekolte pri njih ne »zažgeta«, če ženska nima karizme in pozitivne energije. Dvojčki prav tako ne marajo preveč šminke, saj jim je bliže naraven videz. Sicer pa je za dvojčke značilno, da nimajo svojega tipa ženske, saj radi eksperimentirajo in skačejo s cveta na cvet.

Rak

Raki obožujejo dominantne in uspešne ženske, ki odločno zasledujejo svoj cilj in vedo, kaj hočejo v življenju. Znani so po tem, da na ženski opazijo vsako podrobnost. Nimajo radi nakita, pogosto pa izbirajo svetlolaske. Zagotovo se bodo zagledali tudi v svetlo modre ali zelene oči.

Lev

Lev potrebuje vso pozornost tega sveta, zato išče toplo in čutečo partnerko, ki mu bo nudila prav to. V odnosu želi vedno dominirati, zato je pomembno z njim najti pravo ravnotežje. Levi izbirajo uglajena, atraktivna dekleta, ki znajo presenetiti s kakšnim drznim modnim dodatkom.

Devica

Moške, rojene v znamenju device, privlačijo provokativne, inteligentne in samozavestne ženske. Ja, iščejo popolno žensko, zato velikokrat ostanejo sami. Dobro si zapomnijo vsak detajl, od laka na nohtih, do frizure in šminke. Ekstravagantni kosi odpadejo, saj jih privlači casual videz. Navsezadnje jim je intelekt pomembnejši od tega, kako je ženska oblečena.

Tehtnica

Moški, rojeni v znaku tehtnice, so med vsemi zodiakalnimi znaki največji ljubitelji vsega lepega, tudi žensk. S »poceni« videzom pri moških tehtnicah ne pridete daleč. Radi imajo elegantne ženske s skrbno izdelanim stilom in nežno dišavo, ki postavi piko na i. Bolj kot velike prsi in zadnjica, jim je pomembna skladnost telesa.

Škorpijon

Škorpijona očarajo strastne in ognjevite ženske s posebno energijo. Po duši so tradicionalisti, zato iščejo lepo vzgojena, iskrena in poštena dekleta. Bolj kot zunanji videz sta škorpijonom pri ženski pomembna karizma in seksapil. Niso preveč pozorni na detajle, njihova šibka točka pa so lepe ženske oči, ki jih bodo zagotovo opazili.

Strelec

Strelec potrebuje predvsem razumevajočo partnerko, ki mu bo dajala dovolj svobode. Ne pusti se kontrolirati in za ljubosumje pri njem ni prostora.  Dolge ženske noge so šibka točka škorpijonov. Privlačijo jih zlasti svetlolaske s športno postavo, ampak tudi vsi našteti atributi ne bodo pomagali brez ščepca dobrega starega šarma.

Kozorog

Kozorogi se težko odločijo za resno zvezo, zato potrebujejo ob sebi žensko z veliko mero potrpljenja. V njihovem svetu mora biti vse skrbno načrtovano in za površnost preprosto ni prostora. Zunanji videz jim ni tako pomemben kot tehtnicam, a čeprav najnovejših trendov ne spremljajo, to še ne pomeni, da ne želijo, da se potrudite glede outfita. S poslovnim videzom ne boste zgrešile, makeup naj bo minimalen.

Vodnar

Vodnarji so moški svobodomiselnega duha, ki ne tolerirajo izpadov ljubosumja in ob sebi  potrebujejo v prvi vrsti dobro prijateljico. Ko gre za videz bodo prej izbrali blondinko kot brinetko ali črnolasko. Vodnarji ne iščejo misic in nimajo točno določenega tipa ženske. Privlači jih predvsem dober smisel za humor in karizma.

Ribi

Moški, rojeni v znamenju ribe, veljajo za nepoboljšljive romantike, ki iščejo umirjene in nekoliko skrivnostne ženske. Privlačijo jih umetniške duše z izvirnim načinom razmišljanja in prav takšnim stilom oblačenja. Na ženski najprej opazijo elegantno držo, graciozno hojo, nasmeh in lepe oči. A kljub temu jim je notranja lepota pomembnejša od zunanjega videza.

Foto: @eleanorpendleton