Barva, ki bo narekovala trende pri urejanju interierja

Globoka in močna, a naravno sveža.

Temno gozdno zelena bo tekom naslednjih mesecev najpopularnejša barvna izbira pri urejanju notranjih prostorov in mi smo se v ta odtenek zaljubili!

Znano podjetje PPG Paints, ki ima pomembno besedo, ko steče debata o barvnih trendih in smernicah, je za prihodnje mesece in leto napovedala slavo prav specifičnemu zelenemu odtenku. Kot samozavestno predvidevajo, bo daleč najbolj zaželena barva pri urejanju interierja gozdno zelena, ki je zaradi svoje močne globine in temne nianse uporabna v vsakem domačem notranjem prostoru, a opozarjajo, naj kljub temu z njo ne pretiravamo. Razkošna zelena barva se odlično poda tudi k okrasnim blazinam in vzglavnikom, v dotičnem odtenku pa si lahko omislite svetila ali fotelje, prevleke za stole, posteljnino… Če ste zares drzni opremljevalci svojega stanovanja in željni korenite vizualne spremembe, si lahko omislite obarvane kuhinjske elemente, ki se bodo v globoki zeleni na sofisticiran način skladali z marmornimi površinami.

Zamisli o tem, kam in na kakšen način vključiti najbolj trendi barvo notranjih prostorov, je neskončno. Za kar največ navdiha in kreativne spodbude, predstavljamo peščico najlepših interierjev z gozdno zelenim odtenkom.