Astrološki znaki z največ sreče v življenju

Ste rojeni pod srečno zvezdo?

Star pregovor pravi, da je sreča opoteča, predvsem pa velja, da si ta pojem vsak predstavlja po svoje. Toda za nekatere ljudi kljub temu pravimo, da so rojeni pod srečno zvezdo. Je kdo omenil zvezde? Naslednja nebesna znamenja veljajo v astrologiji za tista z največ sreče v življenju. Ste med njimi?

Rak

Ko gre za srečo v življenju, potem se raki res ne morejo pritoževati. Čeprav na svoji poti velikokrat naletijo na ovire, pa jim njihova nezmotljiva intuicija ob pomoči zvezd vedno usmeri nazaj na pravo pot.

Tehtnica

Tehtnice so večni optimisti in v življenju največkrat dobijo to, kar si želijo. Večkrat se sprašujejo, kako se jim je uspelo izviti iz navidez brezizhodnega položaja, toda za to se lahko zahvalijo prav svoji pozitivni naravnanosti in vladajočemu planetu Veneri. Ta poskrbi, da je za tehtnice kozarec vedno napol poln.

Strelec

Strelci veljajo za ene najsrečnejših predstavnikov zodiaka. Vlada jim Jupiter, ki v astrologiji velja za planet sreče in izobilja. To seveda ne pomeni, da strelci ne poznajo težkih življenjskih izzivov, toda ko jim življenje ponudi limone, si znajo iz njih skoraj vedno pripraviti okusno limonado.

Ribi

Ribam vlada Neptun, ki je planet navdiha, sanj in čutnosti, poleg tega pa so tudi pod močnim vplivom »srečnega« Jupitra. Oba planeta družno poskrbita, da se ljudje rojeni v tem nebesnem znamenju, skoraj po pravilu vedno znajdejo ob pravem času na pravem mestu.

Foto: Shutterstock