Astrološki znaki z najboljšim smislom za humor

V njihovi družbi je vedno zabavno.

Dober smisel za humor je lastnost, ki jo tako ženske kot moški najbolj cenijo pri svoji boljši polovici. To je potrdila tudi neka britanska raziskava, ki je razkrila, da je smisel za humor najpomembnejši za kar 87 odstotkov žensk in 80 odstotkov moških. Duhoviti ljudje so tako med najbolj zaželenimi v družbi, zato smo preverili, kateri astrološki znaki se lahko pohvalijo z najbolj prefinjenim smislom za humor.

Dvojčka

Dvojčki veljajo za zelo zgovorna bitja in humor je pomemben del njihove komunikacije. Veljajo za prave zabavljače in dobre pripovedovalce dogodivščin. Njihova domišljija, očarljivost in duhovitost so tako močni, da se jim preprosto ne moremo upreti. Dvojčki so ostri misleci z bistrimi idejami in sposobnostjo hitrih asociacij, tako da znajo tudi iz povsem vsakdanjih situacij narediti dober štos.

Strelec

Strelci slovijo po svojem zanosu in optimizmu, tako da lahko v vsaki življenjski situaciji najdejo nekaj smešnega. Najboljši so v spontanih šaljivih opazkah na račun trenutnih dogodkov.  Njihov očarljiv smisel za humor in potegavščine velikokrat presenetijo in zabavajo zbrano družbo, čeprav se njihovim “žrtvam” pogosto ne zdijo smešne. Toda strelcem pikre šale zamerijo le redki, saj so zaradi svoje širine duha in večnega pozitivizma nadvse privlačni.

Škorpijon

Škorpijonov um prodre precej globlje od drugih, zato je njihov humor pogosto zelo piker in temačen. Ker so ostrega jezika, njihove šale niso za vsakogar. Radi provocirajo in se poigravajo z besedami. Na ta način pogosto zmedejo svoje sogovorce, ki potem še dolgo tuhtajo o resničnem pomenu njihovih šal in pripomb.

Kozorog

Kozorogi imajo čudovit in nenavaden smisel za humor, ki je v nasprotju z njihovo godrnjavostjo. Ironija, cinizem in sarkazem so njihova najmočnejša orožja. So tudi pravi mojstri duhovitih in absurdnih opazk, ki jih izrečejo s smrtno resnim izrazom na obrazu.

Vodnar

Vodnarji so samosvoji ljudje, ki se upirajo družbenim normam in imajo edinstven pogled na svet. Zato je tudi njihov humor originalen in odbit. Ne trudijo se biti posebej zabavni, ampak družbo zabavajo povsem spontano, saj je to njihova prirojena lastnost. Najbolj duhovite opazke boste iz njihovih ust slišali takrat, ko to najmanj pričakujete.

Foto: HBO