Astrološki znaki, ki znajo z denarjem

Za katerimi znaki zodiaka se skrivajo potencialni milijonarji?

Ko gre za denar smo si ljudje podobni v eni stvari – vsi bi ga želeli imeti malo več. In ko je govora o astroloških znakih, potem so med njimi takšni, ki znajo že na daleč »zavohati« priložnost za dober zaslužek in denar nato tudi dobro oplemenititi.

Bik

Materialne dobrine igrajo zelo pomembno vlogo v življenju bikov. Ljudje rojeni v tem znamenju ljubijo udobje, varnost in stabilnost. Verjamejo da veljaš toliko, kolikor imaš. Praviloma znajo denar dobro oplemenititi in zase izbirajo samo najboljše dobrine. V vsakem trenutku znajo poskrbeti, da si lahko privoščijo tisto, kar jim bo polepšalo dan.

Škorpijon

Podobno kot biki so tudi škorpijoni pripravljeni vložiti veliko truda za udoben način življenja. Denar jim veliko pomen, saj jim prinaša občutek moči in svobode, hkrati pa jim daje občutek, da na ta način držijo vajeti življenja čvrsto v svojih rokah.  Z denarjem znajo škorpijoni dobro ravnati in tudi razne špekulacije jim niso tuje. Njihov moto bi se lahko glasil: “Zmaga tisti z več zlatimi palicami.”

Lev

Levi želijo biti opaženi in oboževani. Privlači jih blišč, radi se gibljejo v uglednih krogih, takšen življenjski stil pa seveda ni poceni. Zato si ves čas prizadevajo priti do gmotnega bogastva, pri čemer jim gre na roko dejstvo, da so rojeni vodje. Pri pridobivanju denarja so sicer bolj realni, kot pri zapravljanju. Njihov moto se namreč glasi: “Denar je na svetu zato, da se obrača in treba ga je trošiti, da bi ga lahko imeli še več.”

Rak

Občutek varnosti in zavetja, ki ga daje družina, je za rake sveta stvar, zato so še kako skrbni, ko gre za denar.  Denar je merilo njihovih sposobnosti. Z njim želijo doseči varnost za svojo družino in duševni mir, zato so pravi mojstri načrtovanja financ. Ves čas preštevajo svoje prihranke in si ustvarjajo zalogo za črne dni. Njihov bančni račun tako ne pozna rdečih številk.

Foto: ShopStyle