Astrološki znaki, ki živijo najdlje

Statistika nikoli ne laže.

Astrologija razkriva številne vidike naših življenj, toda ali nam lahko pogled v zvezde razkrije tudi, kako dolgo bomo živeli? Če gre verjeti raziskavam in statistikam, ki so jih opravili v povezavi s posameznimi astrološkimi znamenji, potem imajo ljudje, rojeni v naslednjih treh znamenjih zodiaka največjo verjetnost, da bodo dočakali visoko starost.

Rak

Številke pravijo, da najdlje živijo osebe, rojene v znamenju raka. Zaradi svoje narave namenijo veliko pozornosti zdravemu načinu življenja. Ljubijo domačo hrano, zato je kuhinja središče njihovega družinskega življenja. In prav družina je za čustvene rake sveta stvar, saj partnersko življenje potrebujejo kot zrak, ki ga dihajo. Ker so zelo posvečeni družini in znajo lepo skrbeti za svoje najbližje, je njihov motiv, da ostanejo čim dalj časa zdravi in vitalni v družbi svojih najbližjih, še toliko večji.

Devica

Tudi ljudje rojeni v znamenju device, imajo po raziskavah veliko možnosti, da bodo dočakali častitljivo starost. Device veljajo za zelo pedantne osebe. Vsaka stvar mora biti na svojem mestu, ničesar ne prepuščajo naključju in so zelo disciplinirani. Zdrava prehrana in veliko gibanja – to je njihov način življenja. Poleg tega veljajo device za umirjene osebe, manj stresa pa pozitivno vpliva tudi na zdravje.

Oven

Veliko možnosti, da dočakajo visoko starost, naj bi imeli tudi energični ovni. Ti gojijo do življenja prav posebno strast in ta naj bi bila glavni razlog za njihovo dolgoživost. Poleg strasti in odločnosti, s katero dosežejo vsak zadani cilj, ovne krasijo tudi optimizem, spontanost in zaupanje vase.

Foto: @sincerelyjules