Astrološka znamenja, ki se ne ujemajo

Zveze med temi pari zodiaka so po astroloških zakonih obsojene na propad.

V horoskope lahko verjamete ali ne, toda priznati morate, da znajo opisi posameznih astroloških znamenj včasih precej natančno zadeti značajske lastnosti ljudi. Še posebej zanimivi so takrat, ko gre za partnerske odnose. Če gre verjeti astrološkim zakonom, potem so zveze med naslednjimi horoskopskimi znaki že v osnovi obsojene na propad.

Oven in bik

Ljudje rojeni v znamenju ovna imajo močno voljo, za bike pa velja, da so trmasti. Oboji zato trdno vztrajajo pri svojem in niso pripravljeni popustiti niti za milimeter. Ko oven spozna, da je njuna zgodba končana, želi čim bolj neopazno zapustiti zvezo, medtem ko bik trmasto zahteva pojasnilo, zakaj je do tega prišlo.

Bik in strelec

Strelci so za bike preprosto preveč aktivni. Ves čas iščejo nove stimulanse, česar pa jim biki, ki si znajo vzeti čas za počitek, preprosto ne morejo nuditi. Strelci poleg tega življenja ne jemljejo preveč resno, kar pa zna biti za bike zelo moteče.

Dvojčka in kozorog

Ko se združi astrološki znak, ki ljubi zabave, druženja in je poln življenja z znakom, ki je znan kot deloholik in ki rad vse podrobno načrtuje, je to recept za katastrofo. Kozorogi preprosto niso spontani in to bo začelo dvojčka slej ko prej motiti.

Rak in vodnar

Raki so občutljivi, navezani na dom in družino. Vodnarji so po drugi strani svobodnjaki, nepredvidljivi in nekoliko ekscentrični. Rak zato ne bo niti malo zadovoljen, ko ga bo vodnar začel opozarjati na njegove napake, saj jih raki seveda nimajo…

Lev in škorpijon

Če je lev lačen komplimentov, potem jih od škorpijona pričakuje zaman. Prej lahko pričakuje zbadanje, česar pa lev ne prenaša. Lev mora v odnosu čutiti, da ga partner ceni. Poleg tega se lev zaveda, da je šarmanten in privlačen, kar pa po naravi ljubosumnemu škorpijonu, nikakor ni všeč.

Devica in strelec

Ne eden ne drugi se v razmerju v resnici ne želita obvezati. Strelci so poleg tega za pedantne device po naravi preveč sproščeni in razuzdani.

Tehtnica in devica

Devica bo kritizirala tehtnico in slednja bo zaradi tega pričela dvomiti vase. Po drugi strani je tehtnica po naravi idealist, ki se ne zadovolji z nekom tako zlahka, zato bo tudi ona želela zamenjati devico. Takšen odnos ne more trajati dolgo.

Škorpijon in oven

Ko se povežeta ta dva astrološka znamenja, lahko pričakujemo eksplozivno, intenzivno in burno ljubezensko razmerje. Oba znaka sta zelo odločna, vedno morata imeti svoj prav in držati stvari čvrsto pod kontrolo. Oba se bosta nenehno borila za prevlado, zato je takšna zveza običajno obsojena na propad.

Strelec in kozorog

Kozorog bo oviral strelca in mu ne bo privoščil veliko zabave. Poleg tega med tema astrološkima znamenjema ni prave spolne kemije.

Vodnar in bik

Biki so bolj praktični, konservativni in materialistično usmerjeni, medtem ko so vodnarji boemske duše, ki se požvižgajo na pravila. Bik duši in omejuje vodnarja, ki zato kmalu začne iskati izhod iz zveze.

Ribi in devica

Ribe so po značaju nežne duše, zato bo sebi potrebujejo partnerja, ki bo razumel njihova čustva, ne pa zdravorazumsko devico, ki ji bo šlo to na živce. Na kratek rok takšna zveza morda celo uspe, dolgoročno pa ribi ne bo odgovarjala.

Foto: Everett