Astro zapeljevanje: kako ga osvojiti?

Bika zapeljite s hrano, škorpijona s strastjo, vodnarja s sproščenostjo...

Ste se že kdaj spraševale, kako osvojiti srce moškega glede na njegovo astrološko znamenje? V nadaljevanju vam ponujamo najboljše metode zapeljevanja za vseh 12 znamenj zodiaka.

Oven išče vznemirjenje, akcijo in pozornost

Pokažite mu, da imate radi nove izzive in vznemirljive stvari. Omenite mu, da vas zanimajo »moške stvari« (tehnika, avtomobili..), da obožujete potopisne filme, dokumentarce o divjih živalih ter neraziskanih predelih sveta in že ste na pol poti do njegovega srca. Ne rušite mu njegovih idealov s hladno logiko in sarkazmom, ampak se raje prilagodite njegovim čvrstim stališčem in imeli boste ključ do njegove duše.

Bik rad razpravlja o denarju in umetnosti

Bik je hedonist, ki ne more živeti brez udobja, topline doma in finančne varnosti. Če opazi, da ste družinski tip človeka, ne bo ostal ravnodušen in ker je velik gurman, mu omenite tudi svoje kuharske veščine. Povabite ga na eksperimentiranje v kuhinji. Rad se pogovarja o materialnih stvareh in o načrtih glede hiše, stanovanja ali počitniške hiške. Ker je velik estet in ima rad lepe stvari, začnite pogovor o umetnosti in ne boste zgrešili.

Dvojčki so duhoviti komentatorji družbenih dogajanj

O športu, politiki in tračih z njim debatirajte na humoren način z veliko ironije, tudi ko gre za resne stvari. Rad ima film, gledališče, televizijo in spektakle, zato da bo vesel vsakega pogovora o teh rečeh. Pomembno je le, da ste na tekočem z družbenimi dogodki. Dvojčki so najbolj srečni takrat, ko so v središču dogajanja in ko lahko zabavajo ter razveseljujejo ljudi okrog njih.

Rak obožuje družino in zgodovino

Rak ohranja čvrsto vez s svojimi koreninami, zato ima rad pogovore o ljubezni do doma in družine. Pomembno mu je, da ste družinski človek, da imate radi otroke in živali. Če ga povabite na ogled romantičnega filma ali zgodovinskega spektakla boste zadeli v polno. Obožuje zgodovino in stare kulture, zato je že samo omemba »starih dobrih časov« odlična tema za začetek pogovora z njim.

Lev ceni skrb za zunanji videz in poslovni uspeh

Če želite pridobiti njegovo pozornost, se prikažite kot poslovno uspešna, samostojna in finančno dobro podkovana oseba. Kmalu vam bo začel razkrivati svoje visoke ambicije in v vas videl žensko, vredno njegove pozornosti. Lev daje veliko pozornosti fizičnemu izgledu in kondiciji, zato bo navdušen, če mu omenite, da redno obiskujete fitnes in nasploh skrbite za dvoje telo.

Devici sta najpomembnejša posel in zdravje

Moška devica je očarana nad pedantnimi, realnimi in varčnimi osebami. Posel je zanj neizčrpen vir pogovora. Prav tako ga boste navdušili s temami o najljubših knjigah, filmih in gledaliških predstavah. Ker mu je zdravje na prvem mestu, se rad pogovarja tudi zdravi hrani in skrbi za dobro telesno kondicijo.

Tehtnica obožuje zabavo, kulturo in modo

Če se pokažete kot ekstravagantna ženska, ki uživa življenje s polnimi pljuči, potem ste na dobri poti, da ukradete pozornost moške tehtnice. Moški, rojeni v tem znamenju, imajo namreč radi družabne dogodke in se ponašajo z izklesanim čutom za lepoto in modo. Radi zahajajo na mesta, kjer se lepota združuje s stilom in dobrim okusom, zato bo očaran nad vami, če mu omenite, da radi obiskujete muzeje, modne revije, razstave in koncerte.

Škorpijon rad debatira o politiki in seksu

Škorpijona zanimajo nenavadne in skrivnostne stvari, zato je strasten ljubitelj grozljivk in kriminalk. Redno spremlja tudi politična dogajanja, zato je v pogovoru z njim dobro biti na tekočem z aktualnimi dogodki. Poleg tega je tudi ljubitelj erotike. Seks mu predstavlja neizčrpno temo za razgovor.

Strelec je športni navdušenec

Omenite mu znano krilatico »zdrav duh v zdravem telesu«, pohvalite se s svojimi športnimi aktivnostmi in v trenutku boste pridobili njegovo pozornost. Če moškemu strelcu poleg športa in skrbi za zdravo telo omenite še, da radi potujete v eksotične kraje, potem vas zlepa ne bo spustil iz rok.

Kozoroga zanima premoženje in politika

Če dajete vtis varčne osebe, ki zna poskrbeti za varno prihodnost, boste pritegnili pozornost kozoroga. Pripovedujte mu o svojem poslu, zaslužku, nepremičninah ali o premoženju in z veseljem vam bo prisluhnil. Dobro je, da se malo spoznate tudi na politiko, saj je njen dober poznavalec, podobno pa pričakuje tudi od vas. Če mu omenite še svojo skrb za ekologijo in izpostavite negotovost sveta v katerem živimo, obstaja velika verjetnost, da bo v vas videl sorodno dušo.

Vodnar je odvisnik od sodobne tehnologije

Zanima ga vse napredno, zato začnite pogovor z njim o vesolju, možnosti življenja na drugih planetih ipd. Poleg fasciniranosti z moderno tehnologijo, obožuje tudi znanstveno fantastiko. Omenite mu, da vas zanima svet računalništva in z navdušenjem vam bo prenesel svoje bogato znanje.

Ribi – mistika in glasba

Moški, rojen v znamenju ribe, se vam bo odprl, če mu boste razkrili svojo ljubezen do glasbe in ostale umetnosti. Ribe namreč obožujejo glasbo in o njihovem najljubšem izvajalcu se lahko pogovarjajo ure in ure. Očarali ga boste tudi s skrbjo nad zapuščenimi živalmi, njegove ostale priljubljene teme pa so še skrb za zdravje, morje, mistika in duhovnost.

Foto: Everett