9 šik Ikeinih kosov, ki so vedno v modi

Z njimi ne boste zgrešili pri opremljanju vašega doma.

Iz množice takšnih in drugačnih izdelkov v priljubljeni Ikei, je včasih težko izbrati tisti pravi kos pohištva ali opreme, ki bi se najbolje podal v naš sanjski dom. Zato vam v nadaljevanju ponujamo izbor devetih šik kosov tega švedskega trgovskega velikana s pohištvom, ki se lepo podajo v vsak prostor in bodo ostali v modi še dolgo časa.

1. Preproga iz ovčje volne Rens

To puhasto preprogo iz ovčje volne lahko postavite ob posteljo, omaro ali pisalno mizo. Udobna in mehka preproga bo vsak prostor spremenila v topel in stajliš dom.

2. Stranska omara PS

Kovinska komoda oziroma stranska omara Ikea PS v beli barvi je izvrsten kos pohištva tako za minimalističen kot za industrijski stil notranjega opremljanja.

3. Lesena pručka Bekväm

Praktično leseno pručko v nevtralnih barvah lahko pobarvate v svoje najljubše odtenke in jo uporabite kot nočno omarico, klubsko mizico ali pa kot pručko za omaro in knjižno polico.

4. Klubska mizica VITTSJÖ

Ta šik klubska mizica vašo dnevno sobo spremeni v zavidanja vreden stajliš prostor. Če jo okrasimo še s kakšno umetnino, albumom in svežim cvetjem, dobimo resnično glamurozen videz.

5. Knjižni regal Billy

Tako preprost in eleganten hkrati. Ta kultni knjižni regal ni primeren le za knjige, ampak se izvrstno obnese tudi za shranjevanje modnih dodatkov, kot so pokrivala, čevlji in torbice.

6. Sedežna garnitura Kivik

Ikein počivalnik Kivik je idealen kos pohištva za vsako dnevno sobo. Je večnamenski in dovolj velik, da lahko nanj posedete vse vaše goste.

7. Bela okrogla miza Docksta

Jedilna miza se odlično ujema z art deco stilom opremljanja prostorov. Je lahka, njena okrogla oblika pa vam omogoča, da okrog nje lažje postavite različne oblike stolov.

8. Samostoječi obešalnik

Ti elegantni obešalniki na kolesih so postali neizogiben kos v domu vsake modne navdušenke. Odlični so predvsem za majhne, sodobne in minimalistične interjerje, njihova prednost pa je v tem, da jih lahko poljubno prilagajate svojemu domu glede na barve in modele.

9. Večnamenski voziček

Ta simpatičen večnamenski voziček lahko uporabite v kuhinji, spalnici in celo v kopalnici. Lahko pa ga spremenite tudi v barski voziček.

Foto: Pinterest