7 ženskih trikov, ki kradejo moške poglede

Poteze, ob katerih ne ostane hladen noben moški.

Vsak moški ima svoj tip idealne ženske, kljub temu pa obstajajo drobne poteze, ki bodo pritegnile njihovo pozornost ne glede na ženske telesne adute.

1. Prekrižane noge

Ko ženska v kratkem krilu prekriža noge, je to gesta, ki zagotovo ne pusti hladnega nobenega moškega. Še posebej, če ženska to stori namerno.

2. Nežno grizljanje ustnic

Številne raziskave so pokazale, da so ženske ustnice ena prvih stvari, ki jih moški opazijo na ženskem telesu, še zlasti če so poudarjene z rdečo šminko. Rahlo grizljanje ustnic je zapeljiva gesta, ki kaže tudi na žensko ranljivost, kar je moškim še posebej všeč.

3. Visoka figa

Moški so ljubitelji dolgih ženskih las, radi pa imajo tudi figo. To praktično in hkrati stylish frizuro obožujejo zato, ker razkriva ženski vrat. Seveda pa fantazirajo tudi o trenutku, ko bo ženska razpela figo in razpustila svoje dolge lase. Ultimativna moška fantazija!

4. Pogled preko ramena

Skrivnostni ženski pogled čez ramo naredi močan vtis na moške. Tega se še kako dobro zavedajo tudi filmske zvezdnice, ki se na rdeči preprogi te poze redno poslužujejo.

5. Razgaljena ramena

Subtilno razgaljena ramena pri moškem zbudijo željo, da bi žensko zaščitil. Gola ženska ramena moškega kar kličejo po objemu in tesnem stiku.

6. Samozavestna hoja v petkah

Nekatere ženske ne marajo visokih petk, druge jih obožujejo. Moški pa naravnost obožujejo dame, ki znajo v petkah hoditi suvereno in samozavestno.

7. Iskren nasmeh

Spontan in prisrčen ženski nasmeh bo osvojil simpatije vsakega moškega. S tem ženska namreč daje signal, da nima nikakršnih zadržkov pred svobodnim izražanjem lastnih čustev.

Foto: Getty/HBO