7 zanimivosti o tistih, rojenih v mesecu juliju

Med drugim delijo tudi najboljše modne nasvete!

Osebe rojene v vročem poletnem mesecu juliju imajo nekaj močnih karakteristik, ki jih bistveno ločijo od drugih astroloških znamenj. Odkrivamo ti sedem najzanimivejših!

1. Izjemen smisel za humor
Ko beseda nanese na smisel za humor jim preprosto ni para. Julijske osebe veljajo za glavne v svoji družbi, poleg katerih ti ne more biti dolgčas.

2. Noro nihanje razpoloženja
Zjutraj nadvse optimistični, vedri in nasmejani, že čez nekaj ur pa popolnoma vase zaprti in zagrenjeni. Že res, da se to dogaja vsem, a ljudje rojeni v juliju so k takšnim nihanjem še posebej podvrženi.

3. Delijo najboljše modne nasvete
Oni vedo vse in so z vsem na tekočem, kar se dogaja na modni sceni. Od tega, kaj je zadnji največji modni trend, do tega, da ti bodo znali svetovati kako najbolje kombinirati salonarje, ki si jih kupila na zadnjih razprodajah. Lahko si prava srečnica, če je tvoja prijateljica rojena v juliju!

4. Vedno organizirani
Med njihove najpomembnejše osebne potrebščine spada beležka, kamor zapišejo vse svoje načrte, opravke in cilje. Koledar na telefonu pa je njihova najljubša aplikacija, ki jim zagotavlja, da imajo svoje življenje nenehno pod nadzorom.

5. Družina je zanje na prvem mestu
Dobro vedo, na koga se lahko resnično zanesejo tudi v trenutkih, ko jim bo morda najtežje. Svoje potrebe vedno postavljajo na drugo mesto in velikokrat se zgodi, da koga izmed družinskih članov obdarijo brez posebnega razloga.

6. Finančna stabilnost mora biti zagotovljena
Radi igrajo na varno karto, zato so pri zapravljanju denarja vedno preudarni in o nakupu naključnih stvari premislijo trikrat, preden naredijo naslednji korak. Večinoma so to rojeni deloholiki, ki bodo za svoje bogastvo trdo garali, a zato z večjim užitkom in pametno zapravljali.

7. Cenijo samoto
Kljub temu, da slovijo kot osebe z velikim krogom prijateljev, je zanje pomembna tudi samota in čas, ko lahko uživajo sami v svojem miru. Takšne trenutke izkoristijo za kovanje novih načrtov in sklepanje pomembnih življenjskih odločitev.