7 stvari, ki žensko naredijo seksapilno

Nobena ni povezana s telesnim videzom.

Seksapil še zdaleč niso samo dolge noge, lepo oprsje in čvrsta zadnjica. Gre za prav posebno energijo, ki jo izžareva ženska – njen način razmišljanja, obnašanja in pogleda na življenje. Naslednjih sedem vrlin naredi žensko izjemno seksapilno:

Samozavest

Samozavestna ženska, ki hodi po svetu z dvignjeno glavo, nasmehom na ustnicah in ne umika pogleda, bo pritegnila tudi žensko, kaj šele moško pozornost.

Ambicioznost

Ženska, ki ve kaj hoče v življenju in gre pogumno proti zadanemu cilju, je v moških očeh neustavljivo privlačna. Takšna ženska močnejšemu spolu predstavlja izziv, s katerim se želijo kosati.

Strast

Strastna ženska je pravi afrodiziak za moške in to ne le med rjuhami. Resnična strast se namreč odraža na vseh področjih življenja, tako pri delu, kot na ljubezenskem področju.

Ljubeznivost

To je kvaliteta, ki je v današnji družbi žal srečujemo vse redkeje. Zato je še toliko lepše videti nekoga, ki je prijazen in sočuten. Ženska, ki ji ni vseeno za ljudi okrog nje, bo zagotovo pritegnila moško pozornost.

Iskrenost

Iskrenost je še ena od tistih človeških vrlin, za katere se zdi, da v današnjem svetu počasi izumirajo. Odkritosrčna ženska ne bo spreminjala sebe in svojih stališč samo zato, da bi nekomu ugajala. S svojo iskrenostjo pokaže, da spoštuje sogovornika, to pa je osnova za dobro zvezo.

Prefinjenost

Doza prefinjenosti v obnašanju naredi iz ženske damo in to nima prav veliko opraviti s stilom oblačenja, avtomobilom, hišo in drugimi statusnimi simboli. Gre za dostojanstvenost, ki jo izžareva in jo naredi neustavljivo privlačno.

Inteligenca

Za moške je izjemno pomembno, da se lahko z žensko pogovarjajo o najrazličnejših temah in da se med razpravo tudi kaj novega naučijo. Najhuje je namreč živeti z nekom, ki razen nakupovanja in opravljanja, v življenju nima drugih interesov.

Foto: @stefaniegiesinger