7 ključnih spomladanskih trendov za vsak dom

Nalezljivo čudoviti trendi, ki jih ne boste mogli spregledati.

Nalezljivo čudoviti trendi, ki jih ne boste mogli spregledati.

Poznate vseh 7 spomladanskih trendov za svežo in sodobno preureditev vašega doma?

Strokovnjaki na področju ureditve in opremljanja notranjih prostorov so za letošnjo pomlad izpostavili nekaj ključnih smernic, ki bodo dominirale med odločitvami o preureditvi interierja.

Kljub temu, da ko beseda nanese na interier našega doma, težimo k pametnim in smiselnim vzorcem ureditve prostora, kjer na prvo mesto postavljamo izpolnitve naših potreb in želja, se je dokaj težko upreti nekaterim najbolj privlačnim trendom in smernicam, ki nas spremljajo na vsakem koraku, po vrhu pa se najdejo tudi takšne, ki se skladajo z našim okusom in estetskimi merili. Med letošnjimi interiernimi trendi so ne samo določene barvne izbire sten in elementov, temveč je pomemben poudarek tudi na materialih, ki poskrbijo za dopolnjen izgled vsakega prostora.
Če ste nagnjeni k pogostim osvežitvam svojega doma in vam dokaj redne spremembe interierja ne uidejo, potem vas bodo naslednji stilski predlogi nedvomno razveselili.

Prinašamo le peščico aktualnih trendov za letošnjo pomlad, ki se bodo prenesli tudi v poletje, zato imate dovolj časa za razmislek o novi preobleki prostorov. Kateri izmed naslednjih predlogov bo vreden takojšnjega posnemanja?

1. Predimenzionirane ploščice

2. Temni barvni odtenki

3. Črni detajli

4. Dodatek citron rumene

5. Medeninasti detajli

6. Beton

7. Naravni materiali

Slike: Pinterest