7 izjav, s katerimi boš odgnala sanjskega moškega

In to v trenutku!

Ne delaj napak, ki te lahko stanejo dobre partnerske zveze.

Nekega večera si ga spoznala g. Pravega na prijateljičini zabavi in v trenutku ti je padel v oči. Glede na to, da sta se tekom zabave zapletla v zanimiv pogovor in te je povabil na zmenek, si mu dala vetra in sedaj te želi spoznati še bolje. Odlično! A vendar bodi pozorna, da se zaletavo ne lotiš naslednjih sedmih tematik, ki te bodo pokazale v popolnoma nesamozavestni, morda celo obupani luči. Potem bo hitro našel razlog, da se oddalji še preden ga boš resnično omrežila in navdušila za kaj več.


Izjava št. 1

Zanima te 101 stvar o njegovem bivšem dekletu, drzneš pa si celo spraševati o tem, kakšna je bila v postelji in ali je bila privlačnejša od tebe.

Izjava št. 2

Na zmenku se izogibaš vsakršne okusne hrane, odvrneš pa tudi sladico. Raje kot karkoli drugega naročiš malo porcijo solate brez preliva in možnih redilnih dodatkov, kar pojasniš z dolgo izpovedjo o pridobljenih kilogramih prejšnjo zimo.

Izjava št. 3

Zanima te njegovo mnenje o vsaki ženski, ki gre mimo vaju. Za vsako dekle, ki vama pride nasproti, ga vprašaš, koliko bi jo ocenil od ena do deset, ker te zanima njegov okus. Resno?

Izjava št. 4

Razlagaš mu o strastni poletni avanturi z neznancem, ko si bila popolnoma pijana in je bil ta moški takrat še kar dovolj privlačen, da so ti popustile zavore. Ob tem dodaš, da se ti to ne zgodi pogosto, no, le nekajkrat na leto, ko se popolnoma sprostiš.

Izjava št. 5

Zanj si rezerviraš čas za petek in soboto zvečer, oba prihajajoča vikenda in seveda bi ves poletni dopust rada preživela le z njim. Vljudno ga prosiš, da bi letos izpustil taborjenje ali občasna poletna druženja s prijatelji.

Izjava št. 6

Preveč se trudiš, da bi bila v njegovih očeh zapeljiva in še bolj poželjiva. Globok dekolte, previsoke pete, mrežaste nogavice, odkriti detajli perila, preveč nakita in bleščic, tona ličil … ko je preveč, je žal neokusno, učinek pa nasproten, kot si si želela. Poleg tega pa si želiš, da te pohvali in obsuje s komplimenti iz minute v minuto.

Izjava št. 7

Poveš mu dolgo žalostno različico zgodbe o razhodu s tvojim bivšim partnerjem. Naj ve, da imaš z moškimi slabe izkušnje, zato naj si te nikar ne drzne prizadeti.

Vir: livestrong.com