6 stvari, ki jih tvoj moški sovraži početi

Raje te odpelje na Mars, kot da bi počel teh 6 stvari.

Raje te odpelje na Mars, kot da bi počel teh 6 stvari.

Če bi ugibala na prvo žogo, bi verjetno izstrelila, da tvoj partner ne mara gledati najbolj klišejskih romantičnih komedij in to za nič na svetu? Pravzaprav temu ni čisto tako, le sram ga je priznati, da se tudi njemu zdijo nekateri romantični filmi povsem gledljivi in dovolj dobri, da bi jih s tabo pogledal še drugič in tretjič… če bi to hotela.

Ob katerih šestih stvareh se resnično zmrazi ter jih sovraži iz dna svoje duše, razkrivamo v nadaljevanju. Meniš, da bi tvoj izbranec dodal še kakšno osovraženo opravilo?

1. Branje navodil za sestavljanje pohištva
Prej bi jih prežvečil in pospravil vase, kot da bi se posvetil branju in vsem sicer uporabnim napotkom, saj je navsezadnje on tisti moški, ki obvlada prav vse in to najboljše. Sestavljanje nočne omarice je torej le mala malica.

2. Vprašati za smer
Mnogi so prepričani, da je slednje opravilo med ”osovraženimi klasiki”, ki nemalokrat vodi tudi do najbolj burnih prepirov v vsaki zvezi. Še dobro, da živimo v časih, ko se lahko moški partnerji zanesejo na svoje GPS naprave ter se tako izognejo izpostavljanju pred tujci, zveze pa so obvarovane pred najhujšimi viharji.

3. Odnašanje smeti
Koliko različnih izgovorov pa ima tvoj partner, ko mu predlagaš ali ga prosiš, da tokrat on odnese smeti? Verjetno ogromno! Tisti najbolj izkušeni pa so že zvadili svoj najbolj neubogljen pogled, ki njegovo drago na očiten, a očarljivo smešen način prosi, da namesto njega smeti odnese ona.

4. Nakupovanje
Pa ne vsakršno nakupovanje, vendar specifično zapravljanje denarja za oblačila, obutev in kozmetiko, sem pa spadajo tudi vsakodnevni majhni nakupi v bližnjem supermarketu. Česar ne more opraviti preko spleta, raje prepusti tebi in tvojim živcem. Kadar pa ima zares dober dan, se ti z nekaj prigovarjanja pri nakupovanju tudi pridruži, a takrat ne smeš računati nanj več kot eno uro.

5. Pogovori o njegovih čustvih
Raje, kot da bi se o stiski in težkih občutkih pogovoril s svojo najbližjo osebo, torej s partnerko, se grize navznoter in kopiči jezo ter nelagodje tudi po več dni ali tednov zapored. Saj veste, fantje ne jočejo, jočejo le dekleta. In slednjega se tvoj moški drži kot klop.

6. Pomivanje posode
Si predstavljaš, kako dolg seznam bi sestavil tvoj partner, če bi mu predlagala, da zapiše vse stvari oz. opravila, ki bi jih počel raje od pomivanja posode? Postal bi zagrizen športnik, astronavt, ki bi te vsak dan popeljal na Luno in nazaj, sprehajal bi kar tri pse hkrati in poleg vajinega avtomobila bi opral še sosedovega.