6 stvari, ki jih neveste pogosto pozabijo

.... na poročni dan

Za marsikatero žensko je poroka najlepši dan v njenem življenju. Ko se ženska končno prebudi v dolgo pričakovan sanjski dan, ko bo postala najlepša nevesta in so vsa načrtovanja za njo. Po dolgih pripravah za čarobni poročni dan se lahko na dan poroke čisto zares sprosti in uživa, vendar naj ob tem ne pozabi na 6 najbolj pomembnih stvari (ki jih neveste pogosto pozabijo), da bo njen sanjski dan potekal brez nevšečnosti.

Hrana

V vrtincu dogajanja in čustev se hitro zgodi, da nevesta popolnoma pozabi na hrano. Poskrbite, da boste pojedli dovolj, da boste lahko ostali močni in čili do konca večera. (In ne pozabite se dobro naspati dan pred poroko).

Vodoodporne trepalnice

Pogosto se zgodi, da neveste svoj make-up videz želijo dopolniti z umetnimi trepalnicami (ne ravno zavidljive kakovosti), zato se po nekaj utrjenih solzah zgodi, da le-te odpadejo. Mnoge neveste se ne zavedajo, da je lepilo topno v vodi, zato prepustite umetne trepalnice rokam strokovnjaka.

Škatlica za poročna prstana

Škatlica za poročna prstana je vedno odlična rešitev. Veliko boljša od okrasnih krožnikov. Če boste vprašali fotografe, vam bodo povedali, da sta prstana na fotografijah videti veliko lepše, ko sta lepo položena v okrasno škatlo. Poleg tega je škatlica veliko bolj praktična in jo imate lahko vedno pri roki.

Dodatki/okraski

Verjetno je bila poročna obleka že ves čas priprav v središču vaših misli, ob tem pa ste pozabili na detajle, ki odlično izpopolnijo vaš videz. Naredite seznam vseh dodatkov in okraskov, za katere morate poskrbeti in boste na poročni dan popolnoma prepričani, da so tudi najmanjši detajli na mestu.

Udobni čevlji za ples

Vsaka nevesta želi plesati vso noč, zato ne pozabite na udobne čevlje, v katere se boste preobuli ter tako ostali razpoloženi za plesni maraton do jutra. V nasprotnem primeru bi se lahko zgodilo, da boste poročni dan presedeli za mizo, medtem ko se vsi drugi gostje zabavajo na vaši poroki. Udobne čevlje, kot so tisti, znamke ara, obvezno dodajte na svoj poročni seznam. Čevlje preizkusite več tednov pred poroko in se prepričajte, da vas ne žulijo in da ste višini pete zagotovo kos.   

Zapomnite si trenutke

Ena najpogostejših situacij je, da neveste pozabijo uživati v svojem dnevu. Gredo od mize do mize, od gosta do gosta in so zaskrbljene, če je vse v redu in kako se kdo počuti. Dan bo šel zelo hitro mimo (še hitreje, kot si lahko predstavljate) in zelo pomembno je, da ostanete prisotni, da boste lahko še nekaj let po poroki podoživljali svoj poročni dan. Veselite in smejte se. Družite se s svojimi najbližjimi. To je vse, kar je na ta dan prav zares pomembno!