5 super udobnih počivalnikov

Edinstveno pohištvo, ki pojem udobja dvigne na povsem novo raven.

Ni ga lepšega, kot po napornem dnevu poiskati udoben kotiček v zavetju domačega ognjišča in uživati ob dobri knjigi ali filmu. In udobno pohištvo je pri tem ključnega pomena, zato smo izbrali pet edinstvenih kosov, ki so pojem udobja dvignili na povsem novo raven.

Pleteni stol

Velikanske pletene odeje so bile uspešnica letošnje zime in temu trendu sledi tudi ta stol, ki ne navdušuje samo s svojo udobnostjo, ampak tudi s celostno podobo. Stol oblikovalke Veege Tankun je narejen s tehniko pletenja in združuje tradicijo s sodobnimi materiali.

Naslanjač, ki vas objame

Predstavljajte si, da po napornem dnevu pridete domov in je vse kar si želite topel objem, pa nimate nikogar v bližini, da bi vam ga podaril. Rešitev ponuja oblikovalka Eun Kyoung Lee, ki je zasnovala naslanjač, ki vas objame – brezplačno in kadarkoli si vi to zaželite.

Gosenica

Za topel in udoben objem poskrbi tudi ta zofa, imenovana “The Inchworm” (gosenica), ki je zasnovana tako, da imitira človeški objem. Debela blazina na kovinskem okvirju se ovije okoli vsakogar, ki se usede oziroma uleže nanjo.

Zibelka za odrasle

Če želite zaspati kot dojenček, potem je ta inovativna zibelka za odrasle kot naročena za vas. Navsezadnje, zakaj bi se imeli samo malčki fino!?

Gnezdo

Navdih za to edinstveno zofo, so oblikovalci črpali iz ptičjega gnezda. Izdelana je iz mehkih blazin v obliki jajca, v njej pa se lahko »ugnezdijo« tri osebe.