5 situacij, ko se tvoj moški najraje pretvarja, da ne obstajaš

Ne zameri mu, a v teh situacijah je rad sam ali pa vsaj odtava na svoje.

Verjemi, da mu je skrajno neprijetno ob vprašanju, katera izmed tvojih prijateljic se mu zdi najbolj privlačna. Pravtako se ne počuti najbolje, ko ga sprašuješ o tem, koliko otrok si želi ali kdaj bi se rad poročil. Poleg teh obstajajo še nekatere situacije v vajinem vsakdanjem življenju, ki bi se jim še kako rad izognil.

Nikar mu ne zameri v naslednjih situacijah, a dobro je, da se nanje kljub temu pripraviš.

1. Ko načrtujete kosilo s tvojimi starši…
Takoj, ko sliši ”moji starši” in ”kosilo” v istem stavku, bi najraje z mislimi (in telesom) odtaval v popolnoma drugo galaksijo in se vrnil nazaj šele po načrtovanem kosilu.

2. Ko si želi poštenega počitka…
Ko je utrujen od celotnega tedna, ki je bil zanj naporen bolj kot vsi pretekli, si želi le počitka in miru in popolne tišine. Hvalažen ti bo, če mu boš to omogočila brez posebnih pojasnil.

3. Crkljanje v nedogled…
To ne pomeni, da ne mara crkljanja s tabo, prav nasprotno, rad je ob tebi, a se mu pač ne ljubi cel popoldan preležati v postelji v objemu. V tem primeru se bo raje pretvarjal, da je zelooo zaspan ali pa bo imel sto in en opravek, ki ga mora prav v tem trenutku končati.

4. Ko izbereš serijo ali film, ki ga res ne prenese…
Recimo ‘Seks v mestu’ ali romantične komedije iz 90-ih, ki si jih še vedno rada ogledaš zaradi nostalgije. Preprosto ne prenese dekliških, ženskih, pocukranih TV serij niti dramatičnih, pretirano romantičnih dram. Ne zameri mu, če bo zaspal (ali se vsaj pretvarjal, da spi).