5 sijajnih razlogov, zakaj je v življenju dobro imeti Škorpijone

Škorpijoni so edinstveni in zvesti prijatelji, ki vas bodo branili, spodbujali in do solz nasmejali. Med zvezdnatimi škorpijoni nam je všeč Leonardo di Caprio ;-)

Z osebami, rojenimi v znamenju Škorpijona, se redki lahko ujamejo v trenutku, zato je prijateljstvo s Škorpijonom eno izmed najbolj posebnih, kar jih boste imeli ali jih že imate. Pri spoznavanju, so Škorpijoni zelo previdni. Radi dobro preverijo teren in preučijo osebo, ko pa se sprostijo, so sposobni pokazati svojo krasno osebnost v vsem svojem razkošju.

So zelo duhovita bitja

Vsi obožujemo prijatelje z odličnim in zdravim humorjem. Škorpijoni nedvomno sodijo mednje. Radi imajo kvalitetni sarkazem in črni humor, nemalokrat se bodo brez težav pošalili tudi na svoj račun. Sproščeno druženje s prijatelji je njihovo bistvo. Dajte jim priložnost, pa vas bodo nasmejali do solz.

Vaši sovražniki so njihovi sovražniki

Škorpijoni bodo neusmiljeni z vsemi, ki prizadenejo ali želijo slabo njihovim prijateljem. Brez zadržkov zaščitijo svoje bližnje, napad na ”zlovešče” pa vzamejo zelo osebno. V boju za pravičnost bodo Škorpijoni izkoristili vse svoje prednosti – inteligenco, iznajdljivost in energijo. In morda tudi mišice!

Močna intuicija

Vsakdo bi moral imeti vsaj enega prijatelja, ki ima tako dobro intuicijo in na katerega se lahko obrnemo za kvalitetni nasvet. Škorpijoni intuitivno ločijo dobro in zlo. Ta občutek jih pogosto spremlja, še posebej, ko gre za poslovne in ljubezenske zadeve. Vsekakor Škorpijonovim nasvetom morate prisluhniti, sploh če so povezani s službo ali novim fantom!

Ne bo vam pustil, da bi obupali

Takoj ko si Škorpijon zastavi cilj, se nanj osredotoči in ga tudi doseže. Če spadate med vse, ki hitro obupajo, vam bo Škorpijon pokazal, da močna volja in vztrajnost nima meja. Če jim boste pustili, da vam pomagajo doseči cilj, bo to njihova nova misija. Na primer, če jih prosite, naj vam tokrat res ne dovolijo zapustiti telovadnice, vas bodo, če boste seveda to storili, dobesedno nesli nazaj.

Prijetni in zvesti

Čeprav se vam bodo na prvi pogled zdeli hladni, bodo takoj, ko boste osvojili njihovo srce, z vami ostali za vedno. Niso neodločni, ne spreminjajo strani in niso nagnjeni k obsojanju. Poskušali vam bodo svetovati, ker to z veseljem počno, nikakor pa ne bodo moralizirali, četudi boste naredili še tako veliko neumnost. Poleg tega bodo vaše najgloblje skrivnosti varovali z vsem srcem. Vedite, da ne marajo obrekovanja in nikoli ne bi ogrozili prijateljskih vezi.