5 ‘nepopolnosti’, ki jih moški obožujejo

Večina moških se ne more upreti ženskam s temi edinstvenimi lastnostmi, ki jih one same pogosto označujejo kot napake.

Če ste mislile, da vsi moški sanjarijo o popolni ženski brez celulita, z velikimi prsmi in ozkim pasom, se motite. Moški se namreč dnevno zaljubljajo v različne tipe žensk z različnimi konfekcijskimi številkami. Številne ankete so razkrile, da večina moških ne »pada« na popolne manekenske postave, ampak se ne morejo upreti ženskam s simpatičnimi, edinstvenimi lastnostmi, ki jih predstavnice nežnejšega spola pogosto označujejo kot napake oziroma pomanjkljivosti. Toda moški v resnici menijo prav nasprotno in naslednjih pet »nepravilnosti« se jim zdi na ženskah še posebej privlačnih.

1. Razmik sprednjih zob

Vanessa Paradis, Lara Stone, Madonna in Georgia May Jagger so samo nekatere izmed znanih lepotic, ki so s svojo navidezno nepopolnostjo očarale moški svet. V njihovih očeh je namreč razmik med sekalci sila simpatičen, zato nikar ne zakrivajte vašega holivudskega nasmeha, ampak ga spremenite v »smrtonosno« sredstvo za zapeljevanje.

2. Nepravilen nos

Tako imenovani grški profil nosu je po mnenju moških zelo simpatičen. Rahlo ukrivljen nos zato nikakor ne bi smel biti razlog za kompleks, saj ženskemu obrazu pričara prav poseben šarm.

3. Kakšen kilogramček več

Večina moških ni obsedenih s suhicami, ampak so jim so všeč mehke obline, predvsem pa ženske, ki se jih ne sramujejo ter jih nosijo z veliko mero samozavesti.

4. Majhne prsi

Že res, da veliko moških sanjari o velikih prsih, toda drugim so še bolj zapeljive nekoliko manjše dojke. Številne ankete so namreč pokazale, da se veliko moškim zdijo majhne prsi zelo privlačne in zapeljive, še posebej če so izpostavljene z globokim dekoltejem in brez modrčka.

5. Sproščen videz

Moški seveda nimajo nič proti bujni pričeski, lično nalakiranim nohtom in popolnim makeupom, toda številne ankete so pokazale, da se jim zdi bolj sproščen videz, skuštrani lasje in obraz brez ličil na ženski še precej bolj privlačen, kot do potankosti urejen videz.