Najbolj naporni med astrološkimi znamenji

Imajo svoje dobre plati, ampak ko gre za odnose so prava tempirana bomba.

Vsak astrološki znak ima svoje pozitivne in negativne lastnosti, ampak naslednja peterica zna biti še posebej naporna.

Devica

Device znajo pošteno zakomplicirati tudi najbolj preprosto stvar na svetu. Veliko analizirajo in ko sprejemajo odločitve, morajo preučiti vsako najmanjšo podrobnost. Ko nekaj ni v skladu z njihovim popolnim redom, to tudi jasno in brez dlake na jeziku pokažejo. Ljudje rojeni v tem znamenju so nepopustljivi, pretirano kritični in se pogosto preveč ukvarjajo z malenkostmi, zato znajo biti naporni. Vendar pa device slovijo tudi po svoji brutalni iskrenosti, zato z njimi vsaj veste pri čem ste.

Oven

Ovni so energična in zelo tekmovalna bitja, ki jih ni strah tveganja, zato so prava tempirana bomba v vsakem odnosu. Z njimi je težko voditi razumen pogovor, saj trmasto vztrajajo pri svojem prav in to za vsako ceno. Če so jezni ali ljubosumni so še posebej neprijetni in pred takšnim ovnom se je najpametneje mirno umakniti.

Kozorog

Kozorogi sodijo med najbolj samosvoja bitja zodiaka. Ne zanima jih mnenje drugih in ne trudijo se za vsako ceno prilagoditi večini. Zelo so trmasti in težko spremenijo svoja prepričanja. Lahko jih sicer poskusite spremeniti, a si bodo to zapomnili in vam ob pravi priložnosti vrnili milo za drago. Z redkimi izjemami niso preveč komunikativni in bolj kot z ljudmi, se raje ukvarjajo s svojimi hobiji.

Škorpijon

Škorpijoni so zahtevni, strogi in pogosto tudi maščevalni. Če se zamerite škorpijonu, ta ne bo takoj planil po vas, kot je to značilno za ovne, ampak bo preračunljivo čakal na najbolj primeren trenutek za povračilni udarec. Škorpijoni neradi razkrivajo svojo intimo, so pa zato toliko bolj radovedni, ko gre za umazane podrobnosti iz življenja drugih ljudi. Od bližnjih zahtevajo popolno zvestobo ter predanost in če izdate njihovo zaupanje, se pripravite na hude povračilne ukrepe.

Dvojčka

Dvojčki so v intimnih odnosih zelo zapletena bitja. Ko gre za prijateljstvo in poslovna razmerja so dokaj nezahtevni, v ljubezni pa znajo biti neizprosni. V zvezi jim hitro postane dolgčas, ljudje so jim zanimivi le za kratek čas, zato se začnejo hitro ozirati po novih doživetjih. Takrat postanejo do stare ljubezni ravnodušni in hladni.