5 filmskih poslastic v avgustu

Vas zanima, kako Monica Belluci govori srbsko in kako se je Charlize Theron spremenila v krvoločno lepotico?

Če hočete slišati, kako Monica Belluci govori srbsko, kako je dala Charlize Theron izrazu »krvoločna lepotica« povsem nov pomen, ali pa želite biti samo pošteno prestrašeni, potem si v avgustu v naših kinematografih oglejte katero izmed naslednjih filmskih poslastic…

Na mlečni poti (On the Milky Road) – od 3. avgusta

Mlekar Kosta (Emir Kusturica) vsak dan vojakom nosi mleko prek bojne črte. Pri tem ga vedno spremlja sreča, vanj je zaljubljena lepa vaščanka, čaka ga mirna prihodnost … Nato pa se pojavi skrivnostna Italijanka (Monica Bellucci), ki njegovo življenje obrne na glavo. Prične se zgodba o strastni in prepovedani ljubezni, ki oba pahne v vrsto neverjetnih in nevarnih pustolovščin.

Annabelle: Stvarjenje (Annabelle 2) – od 10. avgusta

Leta po tragični smrti hčerkice izdelovalec punčk iz porcelana in njegova soproga v svoj dom sprejmeta nuno in nekaj deklic iz podrte sirotišnice, ki kmalu postanejo tarča obsedene stvaritve izdelovalca, lutke Annabelle.

Atomska blondinka (Atomic Blonde) – od 17. avgusta

Vohunski triler v katerem se Charlize Theron predstavi v vlogi Lorraine Broughton,  agentke MI6, ki jo pošljejo v Berlin, da bi razkrinkala vohunsko verigo, odgovorno za smrt tajnega agenta, ki pa ga je očitno poznala.

Voznik (Baby Driver) – od 24. avgusta

Ko drzen mlad voznik za pobege, ki zaradi nesreče v otroštvu trpi za stalnim šumenjem v ušesu, spozna dekle svojih sanj (Lily James), želi kriminalno življenje obesiti na klin in začeti novo življenje. Toda po neuspelem ropu se znajde v brezizhodnem položaju in njegovo življenje visi na nitki.

Barry Seal: Tihotapec (American Made) – od 24. avgusta

Tom Cruise bo v trilerju Barry Seal: Tihotapec, ki je posnet po resničnih dogodkih, stopil v škornje enega najbolj nenavadnih pilotov in tihotapcev vseh časov. Gre za Barryja Seala, ki je v 80 letih svojo tihotapsko kariero začel kot pilot za medellinski kartel, da ga ne bi zaprli, pa je pozneje postal tudi Cijin tajni agent. Skrbel je za transport drog iz Južne v Severno Ameriko.