3 najmočnejše ženske v zodiaku

Ženske rojene v teh astroloških znamenjih, izžarevajo prav posebno energijo, moč in samozavest.

Kjerkoli se pojavijo plenijo poglede in to ne le zaradi telesnega videza. Ženske rojene v naslednjih treh astroloških znamenjih izžarevajo prav posebno energijo, moč, samozavest in strast.

Levinja – ženska moč

Ženska rojena v znamenju leva je zelo močna ženska, ki v življenju ničesar ne prepušča golemu naključju. Zaradi vitalnosti, močne volje in avtoritativnosti je naravnost rojena, da vodi in dominira v vsaki situaciji. Levinja je vedno v akciji. Lenobo prezira in za dosego zadanega cilja je pripravljena premagati vsako oviro. Njen ponos ljudje pogosto doživljajo kot nečimrnost. V komunikaciji je zelo neposredna. Zahrbtnosti ter dvoličnosti ne mara in če ji nekaj ni všeč, to takoj tudi jasno pokaže. Rada je v središču pozornosti in včasih zna biti preveč egocentrična.

Zvestoba je morda njena največja odlika. Do prijateljev je izjemno lojalna in velikodušna. Ima jasno izoblikovana stališča in njen čvrst karakter ji ne dovoljuje, da bi kdorkoli vplival na njo. Levinje ne morete nikoli ukrotiti in ko zazna svoj »plen«, se ga loti brezkompromisno.

Levinja tudi v ljubezni ne pozna polovičarstva. Natanko ve, kaj jo privlači in kaj odbija pri nasprotnem spolu. Ko se zaljubi se popolnoma preda čustvom. Za izkazovanje naklonjenosti do nekoga ne potrebuje odvečnih besed. Tudi v razmerju želi imeti pred sabo povsem jasno sliko in status »zapleteno je« pri njej ne pride v poštev.

Škorpijonka – strastna ženska

Ženska rojena v znamenju škorpijona zagotovo ni pasivna, mirna in krotka oseba. Gre za strastno in odločno žensko, ki ne mara polovičarstva in neodločnosti. Njen moto je vse ali nič, zato se vsake stvari loti 100-odstotno angažirano in se nikoli ne ustavi na pol poti.

Skozi življenje jo vodi instinkt in najboljše odločitve so plod njene prirojene intuicije. Dobro zna oceniti ljudi že na prvi pogled, kar ji daje dodatno samozavest. Rada deli nasvete in kritike, kar mnogim ni všeč. V sebi skriva pravi vulkan čustev in svoje razpoloženje pogosto tudi brez zadržkov pokaže.

Tudi v ljubezni je škorpijonka vse prej kot hladna ženska. Njena strast, divji temperament in edinstven šarm pritegnejo pozornost večine moških. Je prava mojstrica prefinjenega zapeljevanja, ki se je »pravemu« moškemu pripravljena predati brezpogojno in do konca. Ker podzavestno rada dominira, se temu ne more izogniti niti v romantični zvezi.

Strelka – ambiciozna ženska

Strelka ima dve plati osebnosti. Po eni strani stremi k umirjenemu življenju in varnosti, po drugi pa je neodvisna ženska, ki ji ni mar za ustaljene norme in je pripravljena tudi tvegati za dosego svojih ciljev. Je zelo ambiciozna ženska, ki da veliko na svoj ugled v družbi.

Strelka živi aktivno življenje, ki je zanjo nenehna borba in dokazovanje. Čeprav se v življenju zelo dobro znajde tudi sama, uživa v družbi, kjer privablja številne simpatije. Odlikuje jo odprtost, lojalnost, red, točnost in korektnost v odnosih. Ne prenaša, da ji nekdo ukazuje in postavlja pravila.

Podobno kot na ostalih življenjskih področjih, strelka tudi v ljubezni ne mara povprečnosti, zato se ne zadovolji s komerkoli. Ob sebi želi moškega z močnim karakterjem, ki ga ne bo strah pokazati čustev. Čeprav po naravi ni ljubosumna oseba, pa prevare preprosto ne oprosti, saj je s tem prizadet njen ponos.