3 najbolj zapeljiva nebesna znamenja

Ženskam, rojenim v naslednjih treh astroloških znamenjih, se ni potrebno pretirano truditi za naklonjenost moških...

Ženskam, rojenim v naslednjih treh astroloških znamenjih, se ni potrebno pretirano truditi, da bi zapeljale moškega svojih sanj. Njihova karizma je namreč tako očitna, da pritegnejo pozornost močnejšega spola na vsakem koraku. V moških očeh so tako idealne življenjske sopotnice.

Rakice

Ko gre za ljubezen, rakice na poznajo polovičarstva. Njihova ljubezen je brezpogojna in partnerjeva sreča jim je vedno na prvem mestu. Včasih znajo dramatizirati zaradi malenkosti, a v primerjavi z ljubeznijo, ki so jo pripravljene dati, jim to zlahka oprostimo. Sanjajo o toplem družinskem domu, v katerem ima pomembno vlogo tudi hrana, saj so rakice velike gurmanke in uživajo v pripravljanju slastnih jedi. Rade imajo otroke, od moškega svojega življenja pa v prvi vrsti pričakujejo iskrenost.

Ovnice

Moški hitro padejo na kolena pred temperamentnimi, močnimi in neustrašnimi ovnicami. Prav njihova moč je tista, zaradi katere veljajo za idealne življenjske sopotnice. Ženska, rojena v znamenju ovna je vedno pripravljena na kompromise, veliko daje, a tudi veliko pričakuje od svojega partnerja, ki ob njej pogosto dozori kot moški in postane odgovorna oseba. Vedno stoji z obema nogama trdno na tleh, težko jo je osvojiti, a moški, ki mu to uspe, je lahko prepričan, da je našel partnerico za vse življenje. Ob sebi želi imeti odločnega moškega z močnim značajem. Je stroga, a pravična mama, ki lahko svoje otroke vzgoji v prave zmagovalce v življenju.

Levinje

Ponosne in strastne levinje so prave bojevnice. Ob sebi želijo imeti partnerja, ki bo lahko kos njihovi energiji in moči. Levinje imajo poseben šarm, ki je pravi magnet za moške. Včasih so morda preveč osredotočene samo nase, vendar veljajo za zveste partnerice, ki poznajo resnični pomen brezpogojne ljubezni. Kot prave levinje se bodo vedno postavile v bran svojemu dragemu, še bolj  zaščitniške pa so do svojih otrok.