3 barvni odtenki najbolj priljubljenega telefona ta hip

Kateri je tvoj najljubši?

Oblikovanje telefona zajema obliko naprave, velikost zaslona in predvsem tudi barve. Barve namreč določijo naravo telefona in omogočajo, da izražajo tudi stil uporabnika. Huawei je ustvaril edinstvene barvne različice za novi pametni telefon P20 Lite. Barva ohišja telefona je lastnost, ki je pogosto zanemarjena s strani proizvajalcev. Vendar je prav barva ena od lastnosti, ki jo zaznate, še preden napravo primete v roko. Dobro izbrana barva daje telefonu poseben karakter in poudari sodobno oblikovanje ter nevsakdanji, drzni stil. Zato so novi pametni telefoni Huawei P20 Lite ustvarjeni v edinstvenih barvnih različicah.

Huawei P20 Lite je na voljo v treh barvnih različicah. Vendar pa ne gre za tipične barve, ki jih poznamo z drugih pametnih telefonov. Vsaka od barv je edinstvena in ima samosvoj karakter. Tukaj so barve, med katerimi lahko izbirate, ko se odločite za P20 Lite.

Modra ima veliko odtenkov – a le eden je Klein Blue
Barva, ki jo danes poznamo pod imenom Klein Blue je bila ustvarjena v šestdesetih letih prejšnjega stoletja na podlagi posebnega naročila ikoničnega umetnika Yvesa Kleina. Odtenek temelji na ultramarine mat pigmentu. Izkazalo se je, da je bila barva tako posebna, da je Yves Klein ustvaril večje število slik, ki vsebujejo zgolj to barvo z različnimi teksturami, ki jih je dosegel s pomočjo debeline nanosa. Težko je najti bolj izrazito in prepoznavno barvo, kot je Klein Blue. Odtenek, ki ga je zasnoval ta slavni francoski umetnik ima zasluženo mesto v umetnostni zgodovini.

Ne preseneča torej, da je Klein Blue eden od odtenkov v katere je odet P20 Lite in v njem izgleda resnično izjemno. Da bi bil učinek še boljši pa je Huawei razvil posebno mikro pletenino, ki omogoča, da se barva Klein Blue svetlika in lomi svetlobo. Tkanina ni vidna s prostim očesom in le poudari modre odtenke.

Sakura Pink – edinstven odtenek rožnate
Rožnata barva je vse bolj priljubljena med proizvajalci elektronske opreme, a vsi odtenki niso ustvarjeni enako. Huawei se je potrudil, da je uporabil ustrezen odtenek za sodobno napravo. Barva Sakura Pink je nastala tako, da so ji dodali biserni prah, ki navdaja rožnati odtenek s tridimenzionalnim leskom. En pogled na rožnato različico Huawei P20 Lite je dovolj, da si ga zaželi vsaka dama.

Brezčasna črna
Črna je na videz najbolj preprosta barva. Vendar pa je izredno težko ustvariti pravo, brezkompromisno in globoko črno barvo. Velikokrat se izkaže, da nekaj, kar bi moralo biti črno, v močni svetlobi postane sivkasto ali rjavo. V primeru Huawei P20 Lite pa je črna brezkompromisna in globoka pod vsakim kotom in v vsaki svetlobi. Črna daje telefonu Huawei P20 Lite pravo količino elegance, resnosti in prefinjenosti.

Izberite svojo barvo in stil in izrazite svojo osebnost tako, da bo skladna z vašim karakterjem. Ne glede na to, ali se odločite za izrazito Klein Blue, elegantno Sakura Pink ali pa globoko črno, vam bo Huawei P20 Lite v veselje.