3 astro znaki, ki se bodo v oktobru sveže zaljubili

Si v zvezi? Potem se boš zaljubila ponovno - vanj.

Za naslednje tri astro znake bo mesec oktober daleč najboljši mesec! Ste pripravljeni na preobrat?

Zvezde so razkrile novo skrivnost… Kdo so tisti srečneži, ki se bodo v oktobru močno zaljubili in bodo s pozitivnostjo vplivali tudi na svoja druga področja v življenju? Ovni, levi in škorpijoni, pripravite se na velike spremembe, ki ste si jih želeli že predolgo časa.


Oven
Ovnom mesec oktober prinaša čudovita ljubezenska presenečenja. V vseh oktobrskih tednih boste doživeli toliko pohval in komplimentov od različnih oseb, da se boste v trenutku počutili bolje in samozavestneje, kar bo še posebej privlačilo nekoga, ki želi vzbuditi vašo pozornost že od poletja. Odprite oči in poglejte okoli sebe, očitno je bolj, kot si mislite. V primeru, da imate simpatijo, a ste do sedaj bili preveč zadržani, je zdaj najboljši čas, da se podvizate in naredite to, kar si želite že mesece.

Lev
Čeprav se vam zdi, da v preteklih mesecih niste doživeli ničesar posebnega na ljubezenskem področju, se pripravite na pravi ljubezenski vrtinec. Namreč v času, ko ste se pritoževali nad situacijo v svojem ljuebzenskem življenju ter se smilili sami sebi, vam je nekdo želel pristopiti, a ste to osebo nehote zavrnili. Se spomnite? Levom, ki so v zvezi, bo oktober prinesel najbolj strastne dni, ki vas bodo spominjali na divje začetke zveze. Pripravite se – razburljivo bo!

Škorpijon
Samske škorpijonke in škorpijoni, to je nedvomno vaš mesec. Počutili se boste, kakor da imate energije trikrat več kot ponavadi, nenehno se boste želeli družiti in spoznavati nove ljudi, zato vas bosta odprtost in velikodušnost pripeljali do nove osebe v vašem življenju. Kemija bo prisotna v trenutku, nikar se ne ustrašite, a zato se lahko zahvalite le svojim neustavljivim čarom. Čeprav se vam bo zdelo, da lahko premikate gore in vam gre vse kot po maslu, previdnost ni nikoli odveč.