12 jasnih znakov, da nisi njegova ena in edina

Intuicija nam mnogokrat pokaže prave smernice. Čas za alarm?

Intuicija nam mnogokrat pokaže prave smernice. Čas za alarm?

Če te zadnje čase grize nek čuden občutek, ki ti kar ne pusti, da bi ponoči mirno spala, čez dan pa normalno funkcionirala kot do sedaj, je za to morda kriv tvoj (novopečeni) partner ali ljubljeni moški, s katerim si delita že večino stvari. Res je, da je vsakdo na začetku nekoliko previdnejši, sploh ženskam pa se prepogosto dogaja, da želijo svojega moškega, njegovo obnašanje, odzive in besede analizirati v nedogled, kar lahko tebe in njega kmalu spravi ob pamet.

A kljub temu obstaja vsaj 12 jasnih, povsem očitnih znakov, da sta se v zvezo morda spustila prehitro in da se tvoj izbranec še ni pripravljen ustaliti in začeti resno ter iskreno razmerje. Intuicija nas le redkokdaj pusti na cedilu, kajne?


1. Do sedaj še nisi spoznala nobenega njegovega najbližjega prijatelja, čeprav preživita skupaj relativno veliko časa.

2. Ima več ženskih prijateljic, kot jih imaš ti.

3. Telefon ga spremlja dobesedno na vsakem koraku, tudi doma in niti za sekundo ga ne izpusti iz oči, niti iz rok. Vedno, kadar sta skupaj, pa raje nastavi ”letalski način”, da slučajno ne bi videla prispelih sporočil in klicev.

4. Če sta že dolgo časa v zvezi, je dokaj nenavadno, če te po vseh teh mesecih (letih?) še vedni ni spoznal s starši.

5. Na Instagramu sledi mnogim znanim/neznanim dekletom, ki so raje ”slečene”, kot oblečene.

6. Velikokrat ga zalotiš, da laže, tudi o najmanjših stvareh.

7. Preprosto se ne moreš zanesti nanj, ker ne drži obljube, niti ne sledi dogovorjenemu načrtu.

8. Tvoje predloge za druženje le redko sprejme, a ko jih,  jih tik pred zdajci odpove zaradi neke čudne višje sile.

9. Vedno ali vsaj pogosto potrebuje vsaj pol dneva ali cel dan, da odgovori na sporočilo ali vrne klic. S čim je tako zaseden vendar?

10. V bistvu si vedno ti tista, ki daš pobudo za intimne trenutke.

11. Ne mara preveč osebnih in poglobljenih vprašanj, včasih pa ga s tira vržejo tudi povsem običajna, kot recimo: ”Kako si preživel dan? S kom si šel včeraj na zabavo?” V teh trenutkih popeni ali pa kar zlepa ignorira vaše zanimanje.

12. Nikoli ne pripoveduje o svojih pomembnih in posebnih trenutkih ter dogodkih iz otroštva ali vsakdanjega življenja. Si prepričana, da je ta zveza res za oba?