10 znakov, da imaš najboljšo prijateljico na svetu

Pravo prijateljstvo je kot prava ljubezen – težko ga je najti.

Pravo prijateljstvo je kot prava ljubezen – težko ga je najti. Saj poznate tisto, da moški pridejo in gredo, prijateljice pa ostanejo. Iskrena in zvesta prijateljica je zato pravi blagoslov, ki ga je potrebno še posebej skrbno negovati.

Če v odnosu s svojo najboljšo prijateljico prepoznaš naslednjih 10 znakov, potem si lahko prepričana, da je ona »tista prava«.

1. Vedno te podpira, toda če nimaš prav, ti bo to jasno povedala. Iskrenost je v vajinem odnosu na prvem mestu.

2. Med vama vlada popolno zaupanje, zato se brez težav pogovarjata tudi o neprijetnih in občutljivih temah. Pogovor o najbolj intimnih stvareh vedno ostane med vama.

3. Ljudje vaju sprašujejo, če sta si v sorodu. Sčasoma sta si namreč postali tako podobni, da vaju kljub drugačnemu videzu sprašujejo, če sta mogoče sestri.

4. Tvojega partnerja ima ves čas na očesu. Prava prijateljica na nek način prevzame vlogo staršev, saj jo skrbi zate, da v ljubezni ne bi bila prizadeta.

5. V vajinem odnosu ni obsojanja in zamer. Spoštujeta se tudi takrat, ko imata o določeni zadevi drugačne poglede.

6. Pred njo ti ni treba skrivati čustev. Lahko se kadar koli zjokaš na njenem ramenu in si na ta način olajšaš dušo.

7. Poznaš njen okus in stil. Ko se sama odpraviš po nakupih, ti ni težko izbrati nekaj tudi za svojo najboljšo prijateljico, saj preprosto veš, kaj ji bo všeč.

8. Zlahka spet nadaljujeta tam, kjer sta končali. Tudi če sta dlje časa narazen, je po vajinem ponovnem srečanju vse po starem, kot bi bilo včeraj.

9. Pogosto hkrati izgovarjata iste besede. Ljudje, ki preživljajo veliko časa skupaj, prevzamejo tudi podoben način govora in pogosto uporabljajo iste fraze. Včasih se zdi, kot da si bereta misli in izgovorita isto stvar ob istem času.

10. V njeni družbi se vedno počutiš prijetno. Nikoli vama ni dolgčas skupaj in tudi trenutki tišine niso neprijetni.

Foto: Kristopher Roller