10 najbolj fotogeničnih smutijev na Instagramu

Tako lepi vitaminski napitki, da bi jih bilo skoraj škoda pojesti.

Zdravi, lahki, prehransko bogati in osvežujoči smutiji so v zadnjem času prave zvezde na Instagramu. Obstajajo blogerke, ki so te hranljive in v osnovi za pripravo preproste vitaminske napitke, spremenile v prave umetnine, ki kar pokajo od zdravja. Izbrali smo 10 najbolj fotogeničnih smutijev na Instagramu, ki so tako lepi, da bi jih bilo skoraj škoda pojesti. Skoraj…

1. Vse bolj prilljubljeni “smoothie bowl” z banano, mangom in malinami.

2. Ta smuti s češnjami, kokosom in banano je prebogat z vitaminom C.

3. Skrivnost fotogeničnega smutija je v skrbno zloženih plasteh, ki morajo biti zelo goste, tako da se barve med seboj ne mešajo.

4. To je popoln smuti za spomladanske dni.

5. Za vroče poletne dni pa ni boljšega od osvežilnega smutija z ananasom.

6. Ta smuti je bolj podoben milkshaku, vendar je brez sladkorja in mleka ter mlečnih izdelkov, zato pa vsebuje veliko čokolade in svežih borovnic.

7. Se vam že cedijo sline? Naslednji nebeški smuti vsebuje jagode, granatno jabolko, arašidovo maslo ter vaniljev in bananin sladoled.

8. Ta veganski, brezglutenski posladek vključuje maline, domač bananin sladoled, arašidovo maslo in chia semena. Recept najdete tukaj.

9. Še en osupljiv veganski “smoothie bowl”, ki si vsekakor zasluži mesto med top 10.

10. In za konec našega mini lepotnega tekmovanja, je tukaj še super zdrav zelenjavni smuti iz ohrovta, špinače, mete in manga. Lačni?

Foto: Instagram