Polna luna in petek 13 – bodite še posebej previdni!

Izogibajte se resnim temam in nasprotovanjem.

V času polne lune hitro reagiramo na vsako malenkost, smo bolj občutljivi kot običajno in še posebej dojemljivi za vsa čustva. Za to sta odgovorna sonce in luna, ki si stojita nasproti in si kažeta pravi obraz. Vpliv polne lune se občuti že nekaj dni pred nastopom ščipa, kar se kaže v napetem ozračju, ljudje smo razdražljivi, zato je pričakovati več nasilja in prometnih nesreč.

via GIPHY

Danes je za nameček še zloglasni Petek 13., zato dodatna previdnost ne bo odveč. Polna luna sicer nastopi v soboto zjutraj ob 6. uri in 33 minut. Tokrat bo v znamenju magičnih Ribic in retrogradnega Neptuna. Takšna kombinacija nam pošilja duhovno vodenje, ki si ga ne bomo znali razlagati. Imeli bomo občutek, da stvari niso takšne, kot se zdijo, ne bomo vedeli komu naj in komu ne zaupamo ali pa naj zaupamo le sebi. Iskali bomo nekoga, ki bi nam lahko pokazal pot iz megle.

Na srečo je sonce v Devici, ki prinaša nekaj svetlobe. To zemeljsko znamenje je odlično pri interpretiranju in razvrščanju nejasnih sporočil. Devica v soncu nas bo vodila k našemu višjemu dobremu.

Kaj pa pravzaprav pomeni polna luna v Ribah?

Luna in sonce sta v tem času v harmoniji s Plutonom. Medtem ko sekstil lune in Plutona lahko poveča paranojo, sumničenja in nesigurnost vase, nam tudi pokaže, kako lahko pridobimo notranjo moč in avtoriteto. Poleg tega nam trina sonca in Plutona pomaga destruktivne misli in navade spremeniti v bolj konstruktivne in ustvarjalne.

via GIPHY

Zaradi trenutno retrogradnega Plutona v Kozorogu bomo preučevali v kakšnem duševnem in fizičnem stanju smo trenutno v življenju. Takšna polna luna nam lahko razkrije katere stare navade smo pripravljeni spremeniti na boljše in našo energijo uporabiti za pomembnejše stvari.

Ob pol treh popoldne bo polna luna iz Rib prestopila v Vodnarja, zaradi česar bomo vse odnose in dogodke občutili zelo osebno, pa čeprav se bomo nadvse trudili izogniti temu občutku. V ozračju bo prisotna tudi energija Leva, zaradi česar bomo imeli občutek, da ne dobimo dovolj pozornosti. Dovolj nam bo, da se počutimo kot da ne spadamo nikamor, zato bomo iskali potrditev pri drugih ljudeh namesto pri nas samih. Vseeno nam bo polna luna v Vodnarju z navzočim Levom omogočila, da energijo trošimo pametno in ostanemo trdno na tleh.

Nasvet? Družite se, vendar pazite, da se boste izogibali resnim temam in nasprotovanjem.

Foto: Pinterest