New York, Pariz, Bali… Kam vas letos vodi horoskop?

Vse je zapisano v zvezdah...

Se ne morete in ne morete odločiti glede letošnjih počitnic? Morda vam lahko pri tem na pomoč priskočijo zvezde!

Oven

Ovni ste pravi avanturisti. Letos vas bo vleklo na potapljanje, bungee jumping, na skok s padalom, rafting, oziroma na vse, kar je povezano z adrenalinom.

Bik

Obožujete luksuzna potovanja, zato vam bo dobro del izlet v najlepši biser Italije – Amalfijsko obalo. Svetujemo vam okusno kosilo, kozarček dobrega vina, turo v gore in uživanje v lepotah narave.

Dvojčka

Mesto, ki nikoli ne spi, je idealna postaja za vse dvojčke. V New Yorku je vse na dosegu roke, saj nudi nekaj za vsakogar, zato vam nikoli ne bo dolgčas.

Rak

Obožujete vse kar je domačega, zato vas je težko spraviti na pot. Vseeno vam horoskop svetuje, da se odpravite na Veliki koralni greben, ker boste na enem mestu lahko uživali v naravi in se ukvarjali z različnimi aktivnostmi.

Lev

Radi imate mesta, v katerih se počutite kraljevsko in razburljivo. Za vas je idealna destinacija Bali, kjer lahko uživate v luksuznih wellnessih.

Devica

Destinacija za vas? Machu Picchu! Poleg veličastnega razgleda, boste v tem starodavnem mestu lahko poskrbeli tudi za telesno aktivnost, ki je za vas zelo pomembna.

Tehtnica

Letos se sprehodite po mestu luči ob obali reke Sene – odpravite se v Pariz! Tisto, kar nujno potrebujete, je romantika!

Škorpijon

Palme, slavne osebnosti, morje, čudovite planine… Los Angeles in Kalifornija nudita vse, kar si škorpijoni lahko zaželite.

Strelec

Začnite pakirati, letos greste na pot – v Kambodžo! Strelci ste namreč nenasitni potepuhi in vselej željni nečesa novega. Privlačijo vas misticizem, kultura, filozofija in starodavne kulture.

Kozorog

Velikonočni otoki so za vas ”place to be”. Tu se boste odpočili, napolnili baterije za nove delovne dni in spoznali veliko novega.

Vodnar

Ste strašni ljubitelji ne tradicionalnih potovanj, hkrati pa se navdušujete nad novo tehnologijo. Japonska je zato za vas idealna destinacija, še posebej vas bo navdušila vožnja z njihovim ”bullet trainom”, s katerim boste med mesti potovali s hitrostjo izstreljenega naboja.

Ribi

Ledeniki, gejzirji, lagune – vse to in še več nudi Islandija, kjer bosta na svoj račun prišli vaša radovednost in umetniška žilica.

Foto: Pinterest, Shutterstock