Kitajski horoskop: leto 2019 bo srečno leto

Vstopamo v leto pujsa. Poglejmo kako bo to vplivalo na naša življenja.

Čez nekaj manj kot tri tedne, natančneje 5. februarja, se bo po kitajskem horoskopu zaključilo leto psa in se pričelo leto svinje. Le to bo trajalo do 24. januarja 2020. Pujs nam bo v temu obdobju prinesel veliko sreče, zadovoljstva in bogastva. Poleg tega leto svinje prebuja našo ljubezen do življenja in družbe nasploh, saj je nanjo še posebej osredotočeno. Veliko bomo dali na enotnost, timski duh, velikodušnost in zadovoljno skupnost.

To bo leto veselja in praznovanj

Letos bodo najsrečnejše osebe, ki se udejstvujejo na področju skupnosti in dobrodelnosti. Razlog za poudarek na skupnosti tiči v osebnostnih lastnostih ljudi, rojenih v znaku svinje. Ti ljudje so veseli, živahni, tolerantni, velikodušni in so vselej dobre volje. Radi se zabavajo in stvari delijo z drugimi – ne omejujejo se na ”moje in tvoje”. Posledično so med ljudmi vselej dobrodošli.

via GIPHY

Leto svinje bo posvečeno tudi duhovnemu bogastvu, ne pa toliko materialnemu. Ko gre za finance, jih bo letos treba imeti malce bolj pod nadzorom. Kljub temu nam je letos zagotovljena sreča tudi na denarnemu področju, saj leto svinje s seboj že v osnovi prinaša pozitivni vpliv na finance.

Še posebej bo leto uspešno za ljudi rojene v letih svinje: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 in 2007.

Foto: Pinterest